Göteborgsmamman

10 filmer du måste se i helgen.

Hej på er!

Helgen är på intågande och vad passar inte bättre än en lista med tips på filmer som jag tycker ni måste se? Det här är en salig blandning på filmer jag sett på sistone så jag hoppas att du hittar någon som passar dig 🙂

Ha en fin helg!

Kram.

10 filmer du måste se1. The Revenant.
Under en expedition i den outforskade vildmarken blir upptäckaren Hugh Glass attackerad av en björn. Ensam och skadad måste han kämpa för att ta sig tillbaka till civilisationen. Hans enda drivkraft är att återförenas med sin familj och hämnas på mannen som förrådde honom.

2. Deadpool.
Den tidigare legosoldaten Wade Wilson antar alter egot ”Deadpool” efter att ett misslyckat experiment gett honom helande krafter. Rustad med de nya förmågorna och ett udda sinne för svart humor tar vår tids coolaste och hårdaste antihjälte upp jakten på mannen som förstörde hans liv.

3. Fyren mellan haven. Åååååh, denna film!
Fyrvaktaren Tom Sherbourne och hans glädjestrålande och käcka Isabel lever tillsammans i äktenskaplig lycka på en avsides belägen, karg och oländig ö utanför Australiens kust. Men deras vindpinade värld kapsejsar när Isabel får veta att hon inte kan få barn.

4. Kvinnan på tåget.
Rachel Watson är besatt av det till synes perfekta par som hon varje dag ser från sitt pendeltåg som passerar parets hus. En dag får hon se något chockerande och i det ögonblicket förändras allting.

5. Fast & Furious 8. Finns det någon inte älskar dessa filmer?!
Dom och resten av gänget har dragit sig tillbaka för att leva vanliga liv. Men när en mystisk kvinna lockar Dom över på hennes sida vänder sig snart vännerna mot varandra.

6. X-men – Apocalypse.
Historiens mäktigaste mutant, Apocalypse, är tillbaka efter tusentals år, fast besluten att förinta världen som den ser ut idag. Det är upp till Professor X och en grupp X-Men att strida för mänsklighetens överlevnad.

7. Rough Night. Snacka om feelgood!
Ett kompisgäng återförenas för en vild möhippa i Miami. Vad kan gå fel? Bara allt. Festandet tar snabbt en mörk vändning och nu måste de hjälpas åt innan det inte finns något bröllop att gå till.

8. Sing. Vilken familjefilm!
I Sing träffar vi Buster Moon, en evigt optimistisk koala som ska anordna världens största sångtävling för att rädda sin konkurshotade teater. Vi möter också Rosita, en utarbetad och undervärderad mamma till 25 griskultingar som förtvivlat gärna vill släppa lös sin inre diva, och Johnny, en ung gangstergorilla som inte vill följa sin familjs kriminella bana.

9. Arrival. Egentligen världens segaste film, men ändå så bra!
När ett antal mystiska rymdskepp landar på jorden, kallar man in ett expertteam med bland andra språkvetaren Louise Banks och fysikern Ian Donnelly för att försöka ta reda på utomjordingarnas avsikter.

10. Before I fall.
Sam verkar ha allt som en tonårstjej kan önska sig. Hon är populär, har en snygg kille, anses vara cool och hon har framförallt roliga kompisar och en familj som älskar henne. Livet leker och hon är lycklig. Men under ytan är Sams liv inte så perfekt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.