Göteborgsmamman

Årets glasstest 2018!

Hej alla glassfantaster!

Är du en glass eller godisperson? Jag är nog gärna glass på de varma sommardagarna, men när det ska mysas framför tvn – ja, då är det godis som gäller! 🙂

Men nu är ju sommaren snart här och vi har fått en massa fina och soliga dagar redan här i Göteborg. Är det någon som möjligtvis fortfarande har snö där ni bor? Vet att en av er skrev till mig på Instagram att ni fortfarande hade snö – hoppas du fått mer sol nu! 🙂

Igår körde vi ett glasstest här hemma! Årets glasstest 2018 kallar vi det och tjejerna fick smaka på 8 av de 10 nyheterna som GB Glace kommit med i år. Ben&Jerry’s Chocolate Fudge Brownie som är laktos- och mjölkfri hittade jag tyvärr inte och Breyers proteinglass kändes lite mer för oss vuxna, men resten – resten gick ner 🙂

Nyheterna hittar ni här under videon 🙂 Hoppas ni gillar den!

Kram.

Nyheterna för 2018 är:

Magnum Chocolate & Hazelnut Praliné – Hasselnötsglass med en ton av karamell som täcks av 100% belgisk Magnum-choklad och karamelliserade hasselnötter.

Magnum Intense Dark – Fyllig och krämig chokladglass som omsluts av ett laget mörk Magnu-choklad med 70% Rainforest Alliance-certifierad kakao.

Magnum Mint – Mintglass som täcks av Magnum-choklad med sockerkrisp.

Marabou Mjölkchokladstrut – Sveriges populäraste chokladkaka lanseras i en krispig våffla!

Ben&Jerry’s Peanut Buttur Cup ’Wich – Jordnötssmörsglass serveras mellan två sega chokladcookies.

Ben&Jerry’s Chocolate Fudge Brownie – Non Dairy (testade vi ej, men den är också en nyhet!) – En laktos- och mjölkfri minibägare med ljuvlig chokladglass gjord på mandelmjölk och browniebitar från Greyston Bakery i New York.

Hallon Smoothie Dröm – En laktosfri vaniljstrut med härlig hallonsorbet av hållbart odlade bär i en klassisk våffla. Sorbeten innehåller 25% hallon.

Solero Organic Juicy Peach – Med endast 6 ingredienser och 59 kcal bjuder Juicy Peach på en fantastisk smakupplevelse med en kärna av en läcker persikokräm och ett fruktigt isglasstäcke.

Päronsplitt Ekologisk – Den populära Päronsplitt kommer numera i ekologisk form!

Rocket – En raketformad isglass med smak av ananas, apelsin och hallon. Alla GBs barnglassar uppfyller stränga kriterier baserade på rekommenderat energiintag. Det betyder att glassarna innehåller max 110 kcal/glass, max 3g mättat fett och max 20 g tillsatt socker per 100 g.

Breyers – En glassbar med smak av vanilj och karamell med chokladöverdrag. Den goda och glassiga upplevelsen är dessutom densamma trots hög proteinhalt och låg sockerhalt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.