Göteborgsmamman

Lördag extra allt.

God morgon underbara ni.

Hade ni en bra lördag igår? Vad gjorde ni? 🙂
Här hemma fick vi ju boka av kalaset hos Emma för att krya på oss lite. Vi åkte hem till mamma istället och bara mös där för att få lite mormortid. Jag vet, vi umgås ju hela tiden, men Fredrick skulle cykla och då passade vi på att åka hem dit istället för att hon alltid skulle behöva åka hem hit. Och jag älskar ju mitt barndomshem.
Min syster mötte upp oss där, vi åt lunch tillsammans och avslutade vistelsen med massa lek. Mamma har ett jättefint dokskåp som är ca 1,5 m högt med lampor i som du tänder i husets källare. Dockskåpet är verkligen så otroligt fint med sin röda källare, vita grund och med ett rött tak. Dessutom är det glasdörrar så att du ser in till dockorna när det är stängt. Att se ens egna barn leka med det som både jag och min mamma lekte med när vi var små – det är något speciellt det 🙂

Min syster följde med hem och åt med oss den obligatoriska pizzan (lördag) för att sen stanna kvar en extra stund och titta på ”Game over, man!”. Vi såg dock aldrig klart den för när det var 23 minuter kvar var det dags för tjejerna att lägga sig och min syster åkte hem. 23 minuter, haha. Kunde vi inte bara sett klart den? Men den var faktiskt bra! En sån där amerikansk humorfilm som jag ändå kan rekommendera. Hoppas jag kan stå fast vid de efter att vi sett slutet också – annars säger jag till 😉

Idag ska vi ta en riktig söndag och väldigt lugnt. Regnet hänger här i luften, men blir det uppehåll under dagen så tror jag vi tar oss ut på en kort promenad, annars en städsöndag här hemma.

Hoppas ni får en skön dag.

Kram.

mammablogg lördag mammablogg petite cherie petite cherie petite cherie lördagEn lördag med extra allt helt enkelt 🙂 Vad har ni på er pizza? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.