Göteborgsmamman

Kommer ni ihåg resultaten?

God morgon!

Hur mår ni denna lördagsmorgon? Jag har precis slagit mig ner vid köksbordet med Emilia vid min sida och en kopp varm kaffe vid den andra. Istället för att sitta på ’min’ plats så har jag satt mig på Elises för att variera lite. Har ni bestämda platser i köket? Jag hörde faktiskt om en familj som varje middag roterade runt och bytte för att alla skulle få sitta bredvid alla. Tanken är fin tycker jag, men här har det blivit att vi har ’våra’ platser och det är barnen så noga med att de aldrig skulle tillåta oss att byta, haha.

Vi har haft något av en helsikesnatt. här hemma. Barnen är sjuka och nu känner även jag mig riktigt hängig och tjock i halsen. Det har även kliat lite i min läpp två dagar i rad nu så jag är säker på att det kommer att komma fram ett munsår där.
Inatt har barnen vaknat om vartannat och varit ledsna, varma och hostat. Vi skulle varit på kalas hos Emma idag, men det blir inget med det. Jag skulle även ha hjälpt mamma att fixa hennes balkong och göra den mysig inför våren, men vill inte lämna Fredrick hemma med 3 sjuka barn heller. Sist men inte minst skulle vi dejtat ikväll – Fredrick och jag – och vi behöver verkligen få komma ut lite bara vi två. Men ja…. Vi tar den här dagen som den kommer helt enkelt.

Efter att ha varit hemma en hel dag igår så mötte vi upp Fredrick ute på gatan för lite luft när han kom hem. Vi tog en väldigt kort promenad ner till Stadium för att köpa löparskor till mig. Tanken var väl inte att köpa löparskor från första början, men vi gick förbi butiken och fick se att de hade 3 för 2 och de var snälla och gav oss ett par på köpet eftersom Fredrick varit där ett par dagar tidigare 🙂
Nu blev det samma färg som de jag fick i veckan, men äsch – då får väl folk tro att jag springer i samma skor jag går i då, haha. Vad gör det!

Vi avslutade dagen med hamburgare från Tugg och godis framför Let’s Dance. I nästa vecka ska jag köra igång med Foodbox igen och då blir det ingen sån lyx 😉 Men som jag längtar – jag behöver mina rutiner tillbaka! Kommer någon här ihåg resultaten?

Hoppas ni får en härlig shoppinglördag!

Kram.

mammablogg mammablogg resultaten mammablogg mammablogg mammablogg tuggIgår blev det både hamburgare, chips OCH godis, men nästa vecka kör jag igång med Foodbox igen – det ska bli SÅ KUL!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde

    Så lätt att det blir för mycket av det goda. Igår bestämde jag mig att ändra på det och besökte ett viktväktarmöte igen.

    1. goteborgsmamman

      Heja dig! Då kanske vi kan peppa varandra 🙂 Men jag håller verkligen med dig – så lätt! Och efter varje gång så säger jag att ”inget mer godis nu” och så blir det samma sak nästa dag igen, haha. Men nu så – nu ska det bli ändring! Kram och lycka till! <3