Göteborgsmamman

Möte med PR byrå & framtiden.

God morgon sunshines!

Hur mår ni? Har ni sovit gott? Jag har verkligen sovit som en sten och även om jag vet att jag vaknat av Emilia så känns det som om jag sovit hela natten igenom. Det är skönt – jag känner mig så utvilad! 🙂

Gårdagen försvann i ett svep. Efter en ganska lugn morgon kom mamma strax efter 11 och vid 12 mötte Emma och jag upp vår PRbyrå på Ritz här i Göteborg. Vi åt en supergod lunch och pratade om saker högt och lågt. Det var väldigt trevligt och det känns skönt att kunna ha den känslan när det är personer man jobbar med. Bra arbetskamrater helt enkelt! 😉
Vi fick veta lite planer för året och jag kan inte låta bli att få ett enormt pirr i magen – så fantastiskt grymma människor som jobbar för den här byrån och jag är säker på att även den här planen kommer bli succé.
När lunchen var över tog jag en kaffe med Emma och pratade igenom lite som sagts på mötet, vi kollade över viktiga saker inför deklarationen och försökte på ett par minuter sammanfatta livet som sådant.

När Fredrick kom hem på eftermiddagen tog jag på mig löparskorna och körde ett riktigt bra löppass, men ni som såg min Instastory igår kanske även såg att halva rundan gick grymt – för grymt. Haha. Jag tog helt ut mig och kom knappt hem igen – jag var helt slut! Men nåja, benen känns goa och möra idag och den känslan älskar jag!

Vi upptäckte en liten, liten knöl på Julias hals igår som gav mig en klump i magen. Jag ska ringa BVC så fort de öppnar och se om vi kan få komma in och låta dem kolla på den. Så länge lämnar jag barnen på dagis och så hämtar jag henne om vi får tid idag. Hoppas.

Nu ska vi duka fram frukosten här hemma och klä på oss. Hoppas ni får en underbar tisdag!

Kram.

PR byrå PR byrå PR byrå PR byrå PR byrå

När jag lagt över bilderna till datorn igår skulle jag skicka bilderna på Emma till henne och de var HELT BORTA. Alltså, de fanns ingenstans. Och då hade jag rensat minnet också eftersom jag sett att de låg där på datorn. Så himla tråkigt!
pr byrå pr byrå pr byrå pr byrå 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie - gravid med tvillingar

    Åh jag ska och kolla en knöl på Edwins hals på torsdag. När jag ringde BVC sa hon att det inte alls lät akut (därav att vi inte fick en tid samma dag). Men det är klart man är nervös! Men jag hoppas (och tror) att det bara är en ”fettknöl” som jag själv faktiskt har också just vid halsen. Men man vill såklart få det kollat av en läkare ❤️

    Ska bli så kul att ses imorgon på eventet ?