Göteborgsmamman

Veckans att-göra-lista. Bästa hittills?

God morgon måndag!

Hoppas ni mår super! Det riktigt spritter i kroppen när jag tänker på att den här veckan har börjat. Den här veckan är fylld av så mycket skoj och även om den kräver mycket jobb innan jag åker på till London på fredag så är det med ett stort leende på läpparna som jag börjar denna måndag 🙂 Jag hoppas verkligen att ni känner desamma! Vad har ni att se fram emot den här veckan? 

Denna måndagsmorgon snöar det här i Göteborg. Elise och Julia sover (eller ’söver’ som Julia själv säger) fortfarande, men jag och Emilia har varit uppe med tuppen även denna morgon. Att gå upp tidigt ger en verkligen en dag extra. Tänk när man var tonåring och kunde sova till lunch – vad gjorde man resten av dagen egentligen? I och för sig så la man sig kanske inte 21 heller 😉

Idag ska jag äntligen, äntligen, äntligen få träffa Emma! Den lyxliraren har varit i Brasilien i flera månader, men har nu tagit förnuftet till fånga och kommit hem igen. Vi kickstartar dagen med ett möte tillsammans hos vår PR-byrå och sen ska vi se om vi inte hinner hänga lite efteråt också.

För att sammanfatta den kommande veckan så har jag gjort ett litet kollage här. Visst blev det gulligt? Utöver det ni ser så är det jobb också såklart, men det vet ni ju om så det kändes onödigt att ta med. Och familjetid – men det vet ni också. Det är så viktigt med balans – tänk på det i vardagen. Försök lämna jobbet i tid, krama om era nära och kära och var i nuet. Det finns saker att längta till, men det finns också saker att ta vara på där du är just nu. Just den här stunden kommer ju inte tillbaka!

Dags att dricka upp kaffekoppen och sätta äggen på kokning. Vad gör ni idag? 🙂 

Kram.

veckans veckans veckans veckans veckans veckans veckans

Idag känns livet toppen! Jag har så mycket skoj framöver att jag inte kan sluta le.
veckans veckans veckans veckans

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emmapasmallen

    Tack underbara du för idag! Det var jättekul att ses igen! Det enda dåliga var att det var för kort om tid! 😛

  2. Jeanette

    Åh vad kul med Londonresa. Blir inte alls avis 🙂 Ja du, vad har man att se fram emot denna veckan. Att jag får lite sovmorgon de dagar jag jobbar kväll då de äldre barnen har sportlov *hehe* Typ det tror jag, för annars så är min vecka precis som vanligt. Jobb & för övrigt ganska så händelsefattig tyvärr.