Göteborgsmamman

Bananpannkakor – extra krispiga!

God morgon!

Åh, äntligen fredag! Det ska bli så härligt med helg och en oplanerad sådan dessutom. Det var så längesen vi bara traskade ut på stan och gjorde ingenting så den här helgen blir det 100% familjetid. Mysigt!
Emilia har dock fått mig att vakna lite trött den här morgonen. Någon gång inatt (skulle gissa på 2-3-tiden) vaknade hon och ville komma upp till stora sängen. Jag bar upp henne och hon kröp runt i säkert 45 minuter för att hitta rätt position. När vi äntligen somnat om så vaknade vi av snöplogen utanför. Vi somnade om igen och sen vaknade Emilia när jag skulle rätta till min fot. Då var klockan 5:20 och jag visste att hon inte skulle somna om. Då gick vi upp.
Jag är verkligen så trött, men vi kommer igång snart! 🙂

När jag kom hem från Spanien så stod där en ny Thulevagn och väntade på mig. En Urban Glide 2 som kommer i den läckra färgen black on black. Den är alltså helt svart – även chassit. Så igår när tjejerna var lämnade på dagis och jag hunnit jobba lite, så tog invigde Emilia och jag detta tillskott. Jämfört med vår Thule Chariot Sport 2 så är ju den här ensitsig och därför lite lättare än dubbelvagnen. Sporten är ju fortfarande väldigt lätt den också, så egentligen är de inte jämförbara. Jag älskar redan vår Urban Glide och vet att det kommer bli många trevliga resor i den 🙂 Dessutom har den svängbart (och låsbart) framhjul som passar bra för oss i stan eftersom den då är lite mer butiks- och bussvänlig 😉

Till mellanmål blev det igår bananpannkakor och de stora tjejerna lös verkligen upp när de kom hem.
Att göra bananpannkakor är verkligen ruskigt enkelt och har du inte testat än så tycker jag att du ska göra det nu!

Du behöver till en person:
1 ägg
1 mosad banan
En nypa kokos
Kokosolja att steka i

Jag använder kokos för att få det lite extra krispigt! 🙂

Sedan är det bara att blanda, steka på medelhög värme och njuta!

Idag ska vi försöka få en tid för Emilia på BVC eftersom jag vaknat upp två nätter nu av att hennes kiss luktar väldigt starkt. När jag googlade på 1177:s hemsida så stod det att det kunde bero på urinvägsinfektion och då är det ju såklart lika bra att kolla upp.
Utöver det ska vi bara ta den här fredagen som den kommer 🙂 Vad ska ni göra?

Ha en fin dag!

Kram.

thule urban glide urban glide 2 bananpannkakor bananpannkakor mellanmål för barn

En glad liten tjej som igår fick testa bananpannkakor för första gången! Det var en riktig hit 🙂
bananpannkakor bananpannkakor bananpannkakor bananpannkakor

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.