Göteborgsmamman

Acai Bowl – recept på en himmelsk variant.

Acai Bowl – har du hunnit testa?

Men åh, god morgon boys and girls! Hur mår ni? Det är tisdag idag, barnen ska strax iväg till förskolan och jag ska – som vanligt – sätta mig på något passande fik och beställa in en stor cappuccino. Mmm, smarrigt!

Idag har jag då verkligen vaknat med ett ton energi. Gårdagen flöt liksom bara i ett och det blev en bra start på veckan med Thulebeställningar, 2 nya samarbeten, en bestämd resa till Finland i höst (kan ni gissa vart?), glada barn och en Elise som för första gången fick prova på gymnastik. Jag vill gärna säga att hon älskade det, men hon kände sig nog mest bara obekväm och höll hårt om mitt ben genom hela timmen. Vi borde testa en gång till, men faktum är att vi kanske redan ändå bestämt oss för att gå till Friskis&Svettis familjejympa för att både Elise och Julia ska kunna vara med. Någon som testat det? Vad tyckte ni? 🙂

Vid lunch ska jag möta upp min syster som har bokat in ett fransbesök. Det är vår sysslings tjej som öppnat vid Heden och vi kunde helt enkelt inte hålla oss borta 🙂 Jag är sugen på att fylla ut ändarna på mina lite så vi får se hur det slutar.
Jag måste även hämta paket, hämta upp mitt pass och efter att barnen hämtats så ska det fotas. En fullspäckad men rolig dag.

Vad gör ni idag? Har ni något spännande på agendan?

Kram.

acai bowl recept acai bowl recept acai bowl receptacai bowl receptacai bowl recept acai bowl recept

Efter att vi fått Mathemleveransen igår så slängde vi ihop världens godaste acai bowl – recept kommer här!
2 msk acaipulver, 1 banan, 1 1/2 dl kokosmjölk (den feta), 1 1/2 hallon. Mixa och njuuuut!
acai bowl recept acai bowl recept acai bowl recept acai bowl recept
Ps. GBGMAMMA ger dig 200:- rabatt när du handlar för 700:- (nykund)
För alla kunder – gamla som nya – får du en bukett blommor när du beställer för 700:- när du använder koden GBGBLOMMOR <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.