Göteborgsmamman

Sista dagen i paradiset.

Good morning sunshines!

Hoppas ni mår bra denna Mellolördag! Här går Zootropolis åter igen på tvn, Emilia sover, Fredrick åker längd, solen skiner och vinden kastar upp den vackra snön i luften så att det gnistrar överallt. Så vackert.
Vi har varit igång sedan länge och haft en lite långdragen natt. Emilia fick sent igår hög feber och jag sov oroligt genom hela natten – vaknade och kände på henne för att se så att hon var okej. Det värsta när man är såhär off och mitt i fjällen är att det är så långt till allting. Nu är ju vi i ett skidområde och skulle något hända så finns det ju resurser, men det är klart att det tar lite extra tid allting. Min farhåga var inatt att Emilia skulle få feberkramper – det glödde verkligen om henne – men allting gick bra och vi klarade oss med lite gnyande och mindre sömn.

Idag är sista dagen här i stugan och tanken var skidor för både Elise och Julia. Men när vi vaknade imorse stod visare på -17 och eftersom det blåser ordentligt så blir det extra kallt. En av oss måste ändå stanna inne med Emilia så vi hoppar backen i Tandådalen idag och håller oss här hemma – det finns ju trots allt en barnbacke precis bredvid (30 m från huset) med lift och allt 🙂

Ikväll är det ju Mello som sagt och det är klart att vi ska titta på det! Fredrick är mer tokig än mig i Melodifestivalen, men det skulle han aldrig erkänna. Jag tittar gärna, men passar också på att göra något annat under tiden. Barnen håller nog med mig 🙂
Vi ska även börja packa så att det mesta är klart imorgon bitti och det då bara är städningen kvar. Jag älskar att slutstäda när jag varit någonstans – att städa hos andra är oftast roligare än att städa hemma. Kanske borde sadla om till städerska? 🙂

Nej, nu är det dags att slå igen datorn och ringa mamma på Facetime. Facetime är världens bästa uppfinning – håller ni inte med?

Kram på er och ha en underbar dag!

sista dagen i paradiset sista dagen i paradiset sista dagen i paradiset sista dagen i paradiset sista dagen i paradiset sista dagen i paradiset sista dagen i paradiset sista dagen i paradiset sista dagen i paradiset sista dagen i paradiset sista dagen i paradiset sista dagen i paradiset sista dagen i paradiset sista dagen i paradiset

Idag är det sista dagen i paradiset, men vi kommer komma tillbaka! Gärna varje år 🙂
sista dagen i paradiset sista dagen i paradiset sista dagen i paradiset

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Mysigt ni verkar ha det mest. Men stackars er minsting. Men vad hände med ert lilla spädbarn!? Vad hon växer. Står redan såg jag på en bild. Så duktig! 🙂 stor liten tjej.
    Vilken superfin mössa Elise har fått. Man blir glad då man ser den!
    Nu ska jag natta min dotter sedan blir det lite mello.
    Ha en mysig kväll!

    1. Malin Stensson

      Vad go du är! Ja, hon växer verkligen så det knakar! Man får liksom stanna upp för att inse att hon inte längre än en liten nyfödd bebis. Tycker den där första tiden verkligen springer iväg.
      Visst är den färgglad! Jag tycker det är härligt med färg och blir så glad av den som du själv säger 🙂 Den kommer från Isbjörn of Sweden – de har rejäla plagg som håller länge tycker jag.
      Natta på, mys massor och heja på… ja, vem hejar du på ikväll?!
      Stor kram och tack för din mysiga kommentar såhär en lördagkväll <3