Göteborgsmamman

Kallaste dagen.

Hej på er!

Hoppas ni mår super! Alltså, brr vad kallt det är här idag! Mätaren visare -12 grader och det har varit ännu kallare här på förmiddagen. Jag skickade upp Fredrick i backen för lite skidåkning idag och under tiden han varit borta så har vi andra åkt pulka och snowracer. Planen var att vara ute längre, men från ingenstans kommer en mindre storm och det gjorde verkligen ont om kinderna att vistas i kylan.
Nu har vi värmt upp oss och precis ätit makaroner och falukorv – en riktig skidåkarlunch! 🙂 Barnen har satt på Zootropolis på tvn och myser tillsammans i soffan. Det här livet alltså.

Jag skulle ha opererat mina åderbråck på måndag, men på grund av att jag ska flyga nästa helg så valde man att flytta på den operationen tills jag är hemma igen. Nu vet jag inte om det blir till att skjuta på London också, det beror på när nästa operationstid blir ledig. Min syster fick blodförtunnande när hon skulle flyga efter hennes knäoperation, men eftersom resan till London inte är bokad än så känns det bättre att avvakta.

Igår hade jag en underbar löprunda här ute i snön, men idag blir det till att vila. Fredrick kommer nog hem först när det hunnit bli mörkt och då vågar jag ju inte springa som ni vet, hehe. Istället ska jag röja lite här hemma – är det bara vi som har kläder överallt när man är ute och reser? Ser ut som om det varit en tornado här hemma.

Dags att mysa lite i soffan med mina tjejer. Vad gör in idag mina pärlor? Hoppas ni njuter av att det är fredag!

Kram.

kallaste dagen kallaste dagen kallaste dagen kallaste dagen kallaste dagen kallaste dagen kallaste dagen kallaste dagen kallaste dagen kallaste dagen kallaste dagen kallaste dagen kallaste dagen

Ser ni månen på första bilden? Det var från imorse innan ljuset nått oss. Månen lös starkt och lyste upp skogen – så fint! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.