Göteborgsmamman

Sälen dag 5.

God morgon.

Hur mår ni? Här hemma vaknade jag upp lite tjock i halsen och Emilia hostade väldigt mycket när hon skulle sova inatt, men är pigg ändå. Jag dricker lite kaffe och hoppas att det känns bättre senare. Nästa vecka hinner jag inte vara sjuk! Då är det operation, resa och fotografering på schemat – något jag inte vill missa.

Igår hände det – tjejerna åkte själva i backen! Visserligen bara ett par meter, men ändå! Fredrick tog med Julia under förmiddagen och när de var tillbaka så åkte Elise och jag för att köra våra åk. Åh, vad jag önskar att jag själv kunde få åka lite! Men jag är fortfarande en nybörjare och hade inte velat åka själv riktigt än 🙂 Det får bli nästa gång!
När Elise hade susat nedför backen åkte vi till McDonald’s för lite lunch och sen vidare ner mot Sälens by för att lämna paket och handla tacos till middag. Så gott!

Planerna för dagen har vi inte riktigt bestämt än. Tänk att det redan är torsdag! Jag ska duka fram frukosten nu och bara vara glad för att jag får spendera en hel vecka och lite till med min familj. Mitt i all vardag så är det underbart att kunna få spendera såhär många timmar om dagarna med dem <3

Ha en underbar dag! Ska ni hitta på något speciellt? 🙂

Kram.

Sälen Sälen sälen dag 5 sälen dag 5 Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen Sälen

Sälen dag 5 och tjejerna har äntligen åkt lite skidor! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.