Göteborgsmamman

4 saker att se fram emot.

God morgon stjärnor!

Hoppas ni har sovit gott. Vi la oss 21 igår och jag har verkligen sovit som en stock hela natten. Emilia vaknade inatt och tyckte det var dags att gå upp, men istället la jag henne bredvid mig och hon somnade om så himla gott och så himla nära – hur mysigt är det inte att ligga sådär ruskigt nära sina barn när de sover? Även om man knappt vågar andas och riskerar syrebrist – men mysigt, det är det <3

Eftersom vi varit sjuka här hemma i dagarna så stannar tjejerna hemma en extra dag så vi inte smittar någon på förskolan. Jag skulle ha träffat Katarina idag, men vi sköt på det tills imorgon. Hon åker till Hamburg på fredag och vi måste hinna ses innan för att planera vår Londonresa. Vi tänker oss en resa i slutet av februari, men ses vi inte innan hon åker så blir det tight:

1. Vi åker skidor nästa vecka
2. Vi ska fotas för Amelia när vi kommer hem
3. Jag ska operera bort mina åderbråck (skönt!)

4. Jag åker iväg med Triumph Lingerie till Malaga för en plåtning i mitten av februari

Sen är det ju plötsligt veckan innan vi isåfall skulle åka. Så planera, det måste vi! 🙂 Jag har sagt det förut, men det tåls att säga igen: Katarina har ett magiskt Instagramkonto som verkligen skjutit i höjden – ni måste följa det! Man får liksom inte nog av hennes fina bilder.

Idag ska vi ta det lugnt här hemma såklart, men vi ska nog försöka komma ut och få lite luft 🙂 Jag har paket som ska hämtas och det blir en alldeles lagom lång promenad för oss idag.
Vad ska ni göra idag? 

Ha en underbar tisdag!

Kram.

4 saker 4 sakerpussel 4 saker 4 saker 4 saker falukorv i ugn 4 saker

Såhär lugnt var det hemma hos oss igår. Kanske inte jätteroliga bilder, men vad ska man göra när man pusslar och äter falukorv hela dagarna? Haha.
4 saker 4 saker 4 saker 4 saker

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.