Göteborgsmamman

Lunchen med Danny Saucedo i köket på Gothia Towers.

God morgon på er!

Hur mår ni? Visst är det underbart med fredag? Vad har du att se fram emot den här helgen? För ett tag sedan intervjuades Fredrick och jag av Amelia och i helgen ska vi fotograferas till den. Intervjun kommer inte ut förrän den 5e april, men tiden går ju så snabbt 🙂 Annars har vi inte mycket planerat, vilket är väldigt skönt. Nu ska vi kolla det sista så att vi inte missar att ta med oss något till Sälen nästa helg.

Jag mår så bra denna fredag!  Vi hade en fantastisk dag på Gothia Towers igår och fick äta så otroligt god mat som Krister Dahl och hans team lagat. När vi kom till Gothia blev vi hänvisade till ett nytt, stort kök där de dukat upp på långa köksbänkar. Det kändes nästan som taget ur filmen Kärlek På Menyn med Catherine Zeta Jones, haha.
Det blev jag och mina systrar, Mix Megapol med Ingemar och Linda, Morrongänget med Erik och Anna, Danny, Krister Dahl och personal från Gothia samt journalister. Vi blev inte så många, men det var också det som gjorde det hela väldigt personligt och trevligt 🙂 Megapol och Morrongänget var så himla roliga och jag hade ont i kinderna när jag gick därifrån – tack för det bordssällskapet!
Men vi var ju inte bara där för att äta världens godaste mat – det är ju så att Danny i slutet av mars drar igång sin föreställning NUThe Theatre som förr gått att se i Stockholm. Det här blir årets show – det kan jag lova!
Tusen tack till Gothia, Danny och Krister för den här dagen!

Idag ska vi till läkaren med Julias tå. Hon har haft infektion i samma tå förut och nu är den röd igen. Jag får ta på mig den här – jag har sämst naglar i världen och det är nog från mig hon fått sina. Vi smiter ner till Minutkliniken lite senare – verkligen ett tips till er; Minutkliniken är fantastiskt på alla sätt. Det går så fort och kan hjälpa er att slippa sitta på vårdcentralen i flera timmar 🙂 Här är det in och ut som hjälper med grym service! (ej sponsrat)

Jag har även en kommande, superrolig recension till er på gång! Jag har aldrig sett den här produkten förut, men är så nyfiken på att testa den 🙂 Recensionen kommer ut först vecka 6, men den som väntar på något gott ….

Ha nu en fantastisk dag!

Kram.

lunchen med danny saucedo danny krister dahl danny krister dahl danny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo danny saucedo

Fantastisk dag med så otroligt trevliga och jordnära människor. Tack snälla Gothia, Danny och Krister för den här lunchen! Vi ses snart igen.

lunchen med danny saucedo lunchen med danny saucedo lunchen med danny saucedo lunchen med danny saucedo

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.