Göteborgsmamman

7 saker som gör mig förbaskat lycklig just nu.

God morgon!

Jag hoppas ni mår alldeles strålande.
Idag har jag så mycket att vara glad över, men när jag satte mig ner nu så kände jag att luften bara gick ur mig. Inte på ett jobbigt sätt, det vara bara så skönt att sätta sig ner efter att ha lämnat barnen på dagis. Emilia har varit vaken sedan 5 imorse och den där lilla timmen av kortare sömn gjorde så mycket med min energi. Så idag sänks kraven på mig själv en aning – man har ju trötta dagar också 🙂

Om en stund ska jag förbi kamerabutiken här i närheten och se om det är så att de kan få igång en av farfars gamla kameror. Tänk vad häftigt det hade varit att kunna använda den! Fredrick hade läst på nätet att den dessutom skulle ta väldigt häftiga foton för att vara så gammal – hoppas den funkar!

Jag har som sagt mycket att se fram emot och vara glad för idag. Vill ni veta vad? 🙂

  1. Igår fick jag ett förlängt samarbete med Bubbleroom! Det är jag så himla tacksam för – att få jobba med dem har varit så himla roligt och det är mycket spännande som kommer längre fram, det kan jag lova er! På tisdag åker jag till dem för att spana på nyheter inför våren – då ska ni minsann få en vlogg! 🙂
  2. Även nyheter från Thule och Bosch kommer dyka upp här framöver – två samarbetspartners som jag blir rak i ryggen av när jag nämner. Bosch samarbetar bara med 2-3 influencers/år och Thule med ännu färre. Tänk att jag är en av dem – jag spricker av stolthet!
  3. Minns ni overallerna från Kivat? Snart kommer ni få se
  4. Fredricks kusin och jag försöker planera in en Londonweekend nu i vår. Vi försöker hitta ett datum som passar för oss att åka över vattnet för att plåta, shoppa och bara vara tjejer!
  5. Om 2,5 vecka åker vi till Sälen. Få saker längtar jag till mer.
  6. Jag har betalt in min preliminära skatt. Så skönt att ha det gjort! Det känns så coolt att jag har mitt egna företag. Mitt, mitt, mitt! TACK!
  7. I sommar åker vi till Italien igen. Precis som förra året blir vi borta runt 3 veckor. Som jag längtar!

Så den där trötta mamman som jag pratade om tidigare är pigg innerst inne. Och glad – väldigt glad. Jag är så tacksam för livet som det är just nu och vet att det bara blir bättre och bättre.

Jag hoppas du får en fantastisk torsdag – snart är det helg!

Stor kram.

thule 7 saker som thulesemper fika

Det här firade jag livet med igår! De här glass-pralinerna finns att hitta hos Lidl 🙂
7 saker som 7 saker som 7 saker som 7 saker som

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.