Göteborgsmamman

Lucka 23 – sov som prinsessan på ärten.

Lucka 23 har kommit och vi har 2 luckor kvar till jul!

God morgon på er! Imorgon är det julafton – tjohoo! Jag är verkligen som ett barn kring den här högtiden och tycker man ska fira den fullt ut. Här hemma firar vi faktiskt julafton idag för att Fredricks ena bror kör med varannan-principen och ska fira med sina svärföräldrar imorgon. Inte mig emot – då slipper jag ju vänta en extra dag 😉
På tal om att vänta – låt oss öppna den nästa sista luckan: lucka 23!

lucka 23

I dagens lucka hittar ni ett underbart företag som skapar inredning, leksaker och kläder till barn som är ekologiskt! Färg och form har på något magiskt sätt lyckats skapa produkter som passar in i varenda hushåll med sina lugnande färger och vackra mönster.

Jag har själv både hakklapp, badleksaker och taklampor från det här märket och gör inget annat än älskar det. Jag hoppas och tror att ni kommer tycka som mig 🙂

I dagens lucka hittar ni ett av deras 100% ekologiska påslakan MOLN. Som namnet avslöjar så är det ett mönster av moln på detta påslakan skapat av Gunilla Axén och kommer i 4 färger: ljusblått, ljusrosa, natur och ljusgrönt. Ett vackert sätt att lyfta sovrummet på tycker jag 🙂

lucka 23

Hur gör du då för att tävla i lucka 23? Jo:

  1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det ? Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 ?
  2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
  3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
    Vad lägger Färg och Form fokus på när det kommer till deras sortiment? Svaret kan du hitta här ?

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren ?
Ni kommer heller inte kunna se någon annans kommentar. Detta för att inte fuska ? haha.

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hannah Noren

    They focus on Organic Products. Riktigt bra, detta!

    Jo, minsta barnet har flyttat från spjälsängen till en riktigt sang, och hon skulle ”live in the clouds” med glädje om hon få sin egen sängkläder och inte bara det hon har arvt från syskonen! God jul på er.

  2. Gabriella Esping

    Nu när sonen håller på att bli blöjfri på natten sker en olycka då och då och då står man där med två påslakan och inser att det ena hänger på tork och det andra ligger där i den blöta sängen. Jag tycker färg och forms påslakan dessutom är så otroligt fina och tonerna så vackra – det lyfter ju hela rummet. Färg och form lägger fokus på ekologiska produkter – det gillar jag!

  3. Emilie

    Såå fint! Uppdaterad klassiker liksom! Finns det något skönare än att lägga sig i en nybäddad säng efter en lång dag?!?✨
    Organic cotton är viktigt för färg o form o såklart just färg och form!!???
    Tänk redan julafton imorgon!!
    Passar på o önska god jul o vilket jobb ni gjort med en supefin kalender!! ???

  4. Nathalie

    Svar: de sätter fokus på att deras sortiment ska vara ekologiskt!

    Min ena son fick ett sånt här bäddset i present i början av året, lillebror som också är pseudotvilling älskar att ha likadant som storebrorsan och mamman måste ju erkänna att jag gillar att syskonmatcha – även på sängkläderna. Så jag håller tummarna att drömmen slår in!

  5. Anna

    1. I min ekologiska butik drömde jag om att ha ekologiska lakan, men det var inte läge just då. Numera är den nedlagd, men jag lever naturligtvis fortfarande ekologi, och vill ge sonen ett fint påslakanset!

    2. Ekologiska produkter, förstås… 🙂

  6. Maja Lind

    Min dotter ska snart flytta in i sitt rum efter att ha sovit med oss hela tiden. Och det skulle vara kul att ge henne något nytt lakan! Hon har inte ett enda nytt påslakan så detta skulle vara skoj 🙂
    Vi älskar eko! Och det är det som är färg och forms fokus när det gäller deras produkter. Superbra! Det behövs!

  7. Stellan s

    svar:Fokus på organiska produkter.
    Mina påslakan har blivit slitna och gamla. Jag behöver verkligen nya påslakan. Jag vill alltid ha naturliga produkter som inte har kemikalier. Jag har tyvärr inte bra ekonomi för att köpa produkter ac hög kvalitet. Jag hoppas att jag vinner 🙂

  8. Pernilla

    Deras fokus ligger på organiska produkter!

    Skulle gärna vilja vinna detta för jag älskar allt ifrån färg och form!!! och för att vi bara har ett bäddsett till sonen så det blir lite problematiskt ibland om det råkar hände en liten olycka! ?

  9. Camilla

    De lägger fokus på ekologiska produkter. Jag vill vinna ett fint bäddset till Isabel, som blir storasyster efter jul, och även får eget rum då. Självklart vill hon ju ha de fräscht och fint, med egna nya lakan i sängen!

  10. Sanna Kaakinen

    Vilken härlig och perfekt vinst detta vore! Jag har nämligen nyligen precis köpt hem ett nytt täcke och en ny kudde till min 10 åriga dotter Alva. Detta kit ska hon få i julklapp med en förhoppning om att hon kommer sova med sitt egna täcke och kudde fortsättningsvis. Tidigare har hon nämligen tagit mitt varje natt, då hennes slitna gamla duntäcke inte är mycket kvar utav. Dunen är inte fördelade jämt längre, det sticks och fäller dun överallt vilket gör att dottern inte vill sova med det alls. Det vore därför underbart nu när hon ska inviga sina nya sängkläder att få hem ett nytt och fint påslakanset att matcha till.

    En extra bonus då det dessutom är lite ”vuxnare” motiv, vilket dottern skulle uppskatta. Hon har nämligen börjat tröttna på alla Disney motiv som finns hemma att välja ibland, för nu är hon stora tjejen som hon själv uttrycker det.

    Vad lägger Färg och Form fokus på när det kommer till deras sortiment?
    Svar: Deras fokus ligger på att alla produkter ska vara ekologiska.

    Kram Sanna

  11. Hannah karlsson

    Organiska produkter.
    Dessa skulle passa min son perfekt då det nu är dags för honom att flytta från mamma o pappas rum till sitt egna.

  12. Carolina

    Å nu ska jag berätta!
    Vår underbara son på 2,5 år har senaste månaderna valt att sova i vår säng. Supermysigt med närhet såklart. Men också varmt och trångt, speciellt nu när jag är gravid. Lite stressande också att fundera på hur vi skulle fixa sovsituationen när bebisen kommer i början av mars. Men så igår gav vår son oss en fantastisk julklapp, ”Inatt ska jag sova på mitt rum, i min säng!” och så gjorde han det, hela natten, bara så där. Så tydligt att han var redo för det.
    Imorse när han vaknade ropade han på oss att vi skulle komma upp med välling för han hade inte tid att komma ner, han ville börja leka direkt! ?
    Han säger att han ska sova där i natt också och vi är så glada och stolta föräldrar!!
    Kanske är det för mycket att önska sig detta fantastiska bäddset också, vi sover ju redan som på moln! ?

  13. maria

    Hej!
    Tittar in o önskar dig o familjen en riktigt God Jul o ett Gott nytt År
    Tack för din alltid så positiva o trevliga blogg som gläder mig i vardagen
    Kram Maria i Skåne

    1. Malin Stensson

      Maria – du har gjort mitt år underbart! Tack för alla dina fina kommentarer och all din kärlek. Jag hoppas du och familjen får en underbar jul och ett gott nytt år! <3 Stor kram!

  14. Mari B

    De lägger fokus på ekologiskt. Vilket är bra för våra små och även för miljön.
    Jag skulle vilja vinna detta då det är så fint. Min lilla skulle sova som en prinsessa i detta. Hon som är liten är det extra viktigt med ekologiskt då huden är så skör.

  15. Amanda Erikssonk

    Ekologisk bomull är deras främsta fokus.

    När lillen busat och är trött,
    kan han i dessa lakan sova sött.
    Vila, växa och orka leka mer.
    En mysig säng, denna gåva ger!

  16. Emmy

    Deras fokus är på organiska produkter 🙂 hoppas jag vinner då jag vet att älskan skulle älska detta fina täcke! Hennes rum är väldigt vitt så lite dova mysiga färger är välkommet! 🙂

  17. Tingeling

    Att dom fokuserar på barn grejer och att det ska vara organic med färg och for.

    Hade verligen velat vinna detta fina set då påslakan pillas sönder varje natt. Hörnen gosas det med så dom blir slitna så detta hade varit perfekt till liten

  18. Alexandra dahlberg

    de lägger fokus på att produkterna ska vara organic alltså ekologiska. 🙂

    Jag vill gärna vinna för min dotter ej har några fina påslakan som passar till hennes fula tapet som hyresvärden satte in. 🙁
    jag tror verkligen att detta skulle passa in i hennes rum,

  19. Magdalena

    Fokus ligger på ekologiska produkter

    Jag är upp över öronen förälskad i molnen men inte fått tog i något till sängen. Å jag vill så gärna ha ett sådant set i ljusrosa till dottern! ?

  20. Ellinor

    2. Färg och form är verkligen ett favoritmärke. Har redan hakklapp, sitt dyna och sånt. Ett bäddsätt till lillans stora säng som hon så småning om ska flytta till hade ju varit perfekt. Älskar dem dova färgerna!
    3. De ligger fokus på att det ska vara ekologiska produkter.