Göteborgsmamman

4 dagar efter operation.

I inlägget förekommer reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.

Hej på er!

Idag är det 4 dagar efter operationen och hela den här ’vill man vara fin får man lida pin’ har fått en ny mening. Ryggen värker fortfarande vilket stör mig lite eftersom jag inte har ont någon annanstans. De 3 första dagarna tar man både morfin och mer smärtstillande, men när det gått 4 dagar så är det tid att bara hålla sig till Ipren och Alvedon 3-4 ggr/dygn. Och det förstår jag – för brösten slutade göra ont på bara någon dag, men inte trodde jag att ryggen skulle strejka? Jag fick tips att be Fredrick massera och när han väl satte igång ville jag aldrig att han skulle sluta – det gjorde under! Men så fort händerna släppte ryggen så kom värken tillbaka. Jag bli inte arg eller ledsen, men väldigt frustrerad över värken och jag känner mig som rena gnällkärringen som hela tiden säger till Fredrick att jag har så ont. Plus att han får göra precis allt här hemma eftersom jag inte får lyfta – jag vill ju kunna hjälpa till!
Så. Nu har jag gnällt av mig.

Idag har jag legat större delen av dagen och det har varit så välbehövt. Imorse kände jag mig redo för en kortare promenad på stan, men allt eftersom timmarna gick så tappade jag orken. Fredrick tog med Julia och Emilia på en långpromenad och väl hemma igen så tog han med sig Elise och gick till affären.
Vi åt på riktigt världens godaste middag idag också – tror Fredrick gjorde den på kyckling, bacon, grädde, parmesan, vitlök och kryddor. Till det åt vi spaghetti och när alla lämnat köket så körde jag en rond 2 och tog lite till. Så himla gott!

Nu ligger jag i sängen och är redo för en god natts sömn. Jag hoppas ni mår super och tycker att vi grattar Henrik lite extra som vann Bare Minerals-kalendern till sin fruga! Vilket underbart rim du gjorde Henrik – tillochmed så att tårarna kom fram :’)

Vi hörs imorgon hörni! Kom ihåg att ni är fantastiska och ta världen med storm!

Kram.

Åh, just det! Jag fick hem lite nya kläder från Bubbleroom idag! Ni ska få se dem närmre så snart jag kan lyfta armarna 😉 haha. 
En del var på rea och byxorna nedan är såååå sköna – höga i midjan och sitter på plats! Precis som jag älskar det 🙂 Därför blev det två par till utöver mina svarta som jag har sedan tidigare.

Blazer (70% just nu!) // Byxor // Klänning // Top // T-shirt // Hoodie

bubbleroomstyle 4 dagar efter operation bubbleroomstyle bubbleroomstyle bubbleroomstyle bebis bubbleroomstyle bubbleroomstyle barnspel

Nya favoritleksaken just nu 🙂 En magnetdocka som man kan klä hur man vill! 🙂 Julklappstips och finns här! 

4 dagar efter operation 4 dagar efter operation 4 dagar efter operation 4 dagar efter operation

I inlägget förekommer reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.