Göteborgsmamman

Dimoda har startat sin fantastiska Black Weekend-rea!

God kväll nattugglor.

 

Vi sitter tillbakalutade i soffan och trots att klockan bara är strax efter 21 så känner jag att det börjar bli dags för mig att sova. Jag hostar som en toka och sömn är det den här kroppen tycks behöva just nu 🙂 Så är det ibland – det går ju över!

Jag lovade ju er ett tips nu ikväll! Såhär är det: en av mina favoritbutiker släpper nu ikväll sin årliga Black Friday-rea! De har 25% på heeeela sortimentet och jag tänkte visa er några favoriter nedan. Den vita jackan har jag blivit överöst med frågor om och faktum är att den kom in i butik IDAG men trots det så inkluderas den alltså på rean 🙂

Dimoda har otroligt vacker inredning, men även kläder, smycken, skor, väskor och blommor. Allt är det rea på! Det finns inga undantag och erbjudandet gäller även på nätet såklart – inte bara i butik 🙂
Som grädden på moset så håller rean i sig tills butiken är näst intill tom och hela vägen fram tills på söndag. Bra va?! Black Weekend liksom!

Så shoppa loss mina kära! 🙂

Kram.

Idag börjar Dimodas årliga Black Weekend och rean gäller 25% på HELA SORTIMENTET.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Krya på dig!! Samma här, gjort något så hela ryggen värker, hosta på det så det känns som att revbenen knäcks. 2,5 åring och nyvaccinerad 5-månaders ?