Att vara hemma med 3 barn & ny videokamera. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Att vara hemma med 3 barn & ny videokamera.

Hej!

Snart är klockan 7 och det börjar nästan bli dags att väcka barnen. Jag försöker få upp alla senast 7:30 – då slipper vi stressa och kan äta frukost tillsammans i lugn och ro. Dessutom hinner barnen leka lite, men de dagar Elise vill fortsätta sova (vilket är i stort sett varje dag) så vill hon inte upp innan 8. Då blir det genast lite mer tempo här hemma :)
Nu är det bara Emilia som är vaken och jag har lyckats göra världens starkaste kaffe i vår press. Gud så starkt det är! Det var inte riktigt meningen, men jag orkar inte göra om och vi har inga kapslar kvar eftersom de är på väg hit med posten. Vilket i-landsproblem, eller hur ? ;) att vara hemma med tre barn

Igår hade vi en väldigt härlig dag. Även om det är fullt ös medvetslös att ha alla 3 barnen hemma så är det också otroligt mysigt att få leva i ett med barnen på något sätt. Förstår ni hur jag menar? Det är liksom full fokus på barnen under måndagar och fredagar och jag planerar inte in någonting annat att hinna med.
Igår tog vi en promenad och tjejerna fick varsin tidning medan mamma fick nytt smink. De fick varsin tidning av mamma i helgen och även lite mersmak vad det verkar som. Det ger mig ett bra tillfälle att läsa lite för tjejerna – något vi inte är så duktiga på annars. BVC sa sist vi var där att ordförrådet blir så mycket bredare om man läser för sina barn – om jag inte minns fel så tiodubblas det, vilket är alldeles galet. Från 5.000 till 50.000 ord tills dess att man fyllt 17 år. Varken Elise eller Julia har visat särskilt mycket intresse för just böcker, men nu känner jag att vi får smyga in det ändå. Gillar era barn böcker?

Det blev pannkakslunch till lunch igår och när Fredrick kom hem så smet Emilia, Elise och jag till Media Markt för att köpa en videokamera. Det ska bli så himla kul att filma lite mer här hemma och lägga upp lite fler vloggar. Hoppas ni kommer att gilla det! :)
Jag tycker det är så gulligt att familjen Parneviks faktiskt spelat in så pass mycket som de gjort när barnen varit små och det var där suget efter en kamera föddes. Tänk vilka minnen!

Nu måste jag göra mig själv iordning annars blir jag sen! :)
Hoppas ni får en fin dag!

Kram.

Att vara hemma med 3 barn Att vara hemma med 3 barn Att vara hemma med 3 barn Att vara hemma med 3 barn Att vara hemma med 3 barn att vara hemma med tre barn att vara hemma med tre barn Att vara hemma med 3 barn smink smink smink att vara hemma med tre barn

En rolig pannkakslunch igår alltså :) Det är verkligen bara mysigt att vara hemma med tre barn! <3

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons