2 fantastiska nyheter. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

2 fantastiska nyheter.

God morgon!

Hoppas ni mår bra. Här är allt bra trots omständigheterna och jag känner mig lite starkare idag. Det är mycket bra som händer nu också och det är det jag måste fokusera på.

Fredrick har precis åkt till jobbet och Julia, Emilia och jag sitter och myser i vardagsrummet. Julia dricker mjölk (hennes nya fabless), Emilia välling och jag sippar på min kaffe. Underbart!
Men på tal om underbart så har jag två roliga nyheter att berätta för er :) Är ni redo?

 1. Först och främst: jag har fått förlängt med Bubbleroom! Det betyder att ni kommer få se fler nyheter och godingar komma upp här på bloggen. Det känns faktiskt som en dröm att få fortsätta jobba med dem och det är ännu roligare att det är på grund av er – för att det ändå är ni som visar att ni gillar kläderna :) Bubbleroomgänget är fantastiskt på så många plan och jag kan inte nog säga hur spänd jag är på framtiden! Det här blir så skoj!
 2. Näst ut: nu får ni hålla i er. I december kommer jag att ha en *trumvirvel* – JULKALENDER här i bloggen! Ni kommer från den 1a till den 24e december att kunna tävla om massa läckra priser med allt från barntillbehör till inredning till skönhet till, ja, allt helt enkelt! :) Det ska bli GRYMT skoj att få ha den för er! Det är mitt sätt att få ge tillbaka det ni ger mig och den här kalendern är bara för er.
  Nu när den är fulltecknad kunde jag med att gå ut med det – åh, det är så kul och jag är säker på att ni kommer tycka om vinsterna! :)

Nu på fredag åker Fredrick och jag till Falkenberg Strandbad för att fira. Det ska bli underbart att få komma dit igen och bara njuta av lugnet. Har ni varit där? 

Idag står det jobb på agendan. Emilia vaknade supertidigt idag så jag hoppas att hon sover lite extralänge den första vilopausen där vid förskolelämningen. Min kamera åkte tillbaka in på service igår och jag behöver den inför ett projekt som ska vara klar den sista oktober. Det är ett litet, litet filmklipp som ska in, men som jag aldrig hann filma – så surt! Men jag ska hinna – det är ju flera dagar kvar och Elgiganten brukar vara snabba.

Vad har ni för er idag? Har ni några planer för Halloween än? Jag älskar verkligen att den högtiden blir allt större och större – amerikansk som jag är, höhö.

Ha en fin dag.

Kram.

fuskpäls nyheter nyheter nyheter

Jacka från Dimoda och bebis från Fredrick & mig. Sistnämnda är dock inte till salu <3

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Nazimas mat och hem

  Vore kul att höra vad ni tyckte om Falkenberg strandbad efter er helg där😊 önskar nig nämligen ett spa-dygn dör i julklapp av min älskade man😍
  Ser att du har en liknande kamera som min och jag fick lämna in miin ivåras då mitt ganska nyinköpta objektiv bara dog… efter massor sv fajter med Elgiganten lyckades jag få ett nytt, men det var en massa Tjafs som gjort att jag inte skulle handla nåt hos dom mer, tyvärr.
  Hoppas du får bättre hjälp.
  Kram

  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Då får du kanske hålla utkik när julkalendern kommer upp i december 🙄😉
   Jag lämnade in min förra veckan när objektivet inte ville åka tillbaka in. Nämnde att den ibland inte vill starta. Sen när jag fick tillbaka den igen så startade den inte alls efter bara någon dag 😢
   Det hoppas jag också då. Elgiganten är den närmsta Elkedja vi har här – resten blir sånt meck att åka till de dagar jag inte har bil. Ska uppdatera dig och jag lovar att skriva om Falkenberg. Vi var där för något år sedan och det är såååå underbart 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
   Kram ♥️✨

Annons