Universeum & halloweenevent. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Universeum & halloweenevent.

God morgon fantastiska ni. Halloweenevent på Universeum.

Hoppas ni har sovit gott. Jag sov betydligt mycket bättre inatt än igår och känner ett lugn i kroppen över den kommande dagen. Jag fick gjort så mycket igår att det nästan känns som om jag borde kunna ta ledigt idag, haha. Universeum.

Igår var vi på Universeum på event. Min mormor var lite dålig igår och mamma fick stanna hos henne, vilket betydde att jag fick en biljett över som jag gav till Tanja.
När vi kom dit blev vi först bjudna på spökmellis och där gick tjejerna verkligen loss på buffén. L-O-S-S! Det var allt från muffins till croissanter till froosh till saft till kaffe till, ja, till det mesta helt enkelt :) de gick på precis ALLT, haha.
Efter att vi ätit upp så gick vi upp till teknikavdelningen och byggde egna batteridrivna spöken. Därifrån gick vi vidare genom akvariedelen och upp på toppen av byggnaden för att se riktiga blodsugare: iglarna! När barnen spanat in den ilande igeln så var det fri lek som gällde och 2 timmar hade bara sprungit förbi. Vi tog ett varv till innan det var dags att gå hem och för mig att kila iväg på föräldramöte. Tusen tack för en underbar dag Universeum – lika kul som alltid!

Idag ska tjejerna till förskolan, städet kommer hit och jag ska åka iväg för att besöka mormor. Jag ska försöka stanna hos henne så länge som möjligt innan det är dags att hämta Elise och Julia igen. Ta vara på era nära och kära idag är ni snälla. Livet är så skört och det är viktigt att finnas där för alla som behöver det.

Stor kram och massa kärlek till er.

universeum universeum universeum universeum halloween halloween halloween halloween halloween halloween halloween halloween halloween halloween universeum universeum universeum universeum halloween halloween halloween universeum universeum universeum universeum universeum universeum universeum universeum universeum universeum universeum universeum universeum universeum universeum universeum universeum universeum universeum universeum universeum universeum universeum halloween halloween

En så himla mysig dag på Universeum vi hade idag. Tusen tack för ett underbart mysigt event <3

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Carro

    Va mysigt det såg ut! :) och vilka söta kläder lilltjejen har, den där jeans-skjort-klänningen var ju bara hur gullig som helst, vart får man tag på en sån?

Annons