Sneakers i metallic och stövletter i sammet. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sneakers i metallic och stövletter i sammet.

Hej på er!

Titta på de här skönheterna – jag älskar dem så mycket. Ett par boots i sammet (!) och ett par snygga sneakers i metallic. Både sammet och metallic är ju inne nu i höst/vinter så varför inte toppa outfiten med skor i samma tema? :) Eller klä dig neutralt upptill och göra vardagsoutfiten lite extra festlig med dessa snygga skor.

Dessutom säljs de till ett bra pris och är himla sköna :)

Stövletterna hittar du här och och sneakersen klickar du dig in på här.

Kram.

stövletter sammet sneakers i metallic

Hur läckra är inte de här skorna? Lyfter ju vilken vardagsoutfit som helst!

 

Här hittar du fler tips.
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Frida

    Hej Malin! Tack för en inspirerande blogg. :) jag och min lilla familj ska åka till Italien för första gången till våren. Vi tänkte att april eller maj hade passat. Min dotter Meja fyller två år i juli nästa år. Både jag och min sambo ser fram emot att få åka dit och här gjort länge!
    Läste din blogg lite när ni var iväg till Italien i somras.
    Har du lust att skriva ett inlägg på tips om Italien? Tänker allt ifrån ställen som är värt att besöka, bra hotell, restauranger och så vidare. Och framför allt var i Italien man ska åka. Hade blivit så glad om du orkade ta dig den tiden. :) där ni var verkade ju vara underbart! Vi vill resa med flyg ifrån Landvetter när vi åker. Tack på förhand och ha en fin vecka med dina små söta tjejer. Kram

Annons