Göteborgsmamman

Utvilad och redo för vecka 42!

God morgon! Jag är så himla utvilad!

Jag har precis stått och hackat ner 3000 bananer i en matlåda. 3000 bananer som var alldeles bruna på utsidan, men som inte hade en fläck på sig på insidan. Nu blir de istället perfekta att ha i smoothies eller äta som de är. Bananer blir ju så himla goda när de är frusna – nästan lite gräddiga i smaken hur lustigt det än låter 🙂 Utvilad. 

Men, nog pratat om bananer! Det är måndag och jag är verkligen så himla redo för en ny vecka! Vi hade en underbar tidBjertorp Slott i helgen och jag känner mig mentalt utvilad upp till öronen.
Idag väntar föräldramöte för Elise, imorgon fyller Fredrick år och jag har ett möte inbokat under dagen, dessutom vankas det BVC-besök för Emilia och lite mer jobb på det. Sämre kan man ju ha det! 🙂

Samtidigt känner jag att det måste läggas fokus här hemma. Jag ska försöka rensa ut skåp, lådor och byråer ordentligt den här veckan så att vi till helgen kan svänga förbi IKEA och skänka överblivet till de som behöver det.
-”Det här blir en hektisk vecka” sa Fredrick igår när han kollade igenom sin telefon och på något sätt känner jag samma. Därför är det viktigt att jag får ta dagen som den kommer och mentalt förbereda mig för veckan  – mentalt planera allt som kommer hända på något sätt.
Det där med att man bara är föräldraledig är då verkligen bara en skröna, för jösses vad fullt upp det är hela tiden! Men förutom syskonbråken, bajsblöjor och mat som välts ut så är det bara alldeles underbart. I fredags lyckades Julia välta ut: 1 paket mjöl, hela köttfärstallriken på mattan i köket (varför har vi en matta där?!) och 1 paket djurpasta på det. Kanske skulle man sätta lås på det där skafferiet ändå?

Nu måste jag duscha – känner mig inte alls så sassy som man bör en måndagsmorgon och det ska det bli ändring på! 🙂

Ha en fin start på veckan!

Kram.

Utvilad Utvilad Utvilad Utvilad Utvilad Utvilad Utvilad

Utvilad och redo för vecka 42!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.