Göteborgsmamman

-”Mamma! Julia har en gubbe mellan benen!”

Hallå där fredagmysare! Mamma

Hoppas ni sovit gott. Det är veckans sista dag innan helg och jag hoppas du känner laddningen i luften. Fredagar har alltid en speciell känsla över sig tycker jag 🙂 mamma

Jag mår tipptopp, men gårdagens besök hos Newbie blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, haha.
Jag var där 30 min innan jag skulle möta upp Emma. Då hade jag ju tid att köpa en kaffe och bara ta det lugnt en stund, tänkte jag. Ack, så fel man kan ha.
Jag klev av spårvagnen och mötte två andra mammor som kom strosandes med sina vagnar. Vi tog följe in, åkte upp till övervåningen och möttes av den längsta kön jag någonsin sett i hela mitt liv. Ni som kan Frölunda Torg: den gick från Stadium bort till Indiska, vilket är runt 150-200 m. Det var verkligen helt galet med folk, men jag ställde mig ändå i kön.
De 100 första skulle få en goodiebag (som visade sig vara en liten nalle och en Ramlösa – visserligen en väldigt söt nalle 🙂, men den chansen var long gone. Istället hoppades jag på någon rolig rabatt och ställde mig i kön. Där stod jag en bra stund. Espresso House delade ut smörgåsar, kaffe och Newbie själva gick runt med godis. Ju längre tiden gick, desto mindre både ville och ville inte jag lämna kön. Två vänner kom förbi och pratade lite och en otroligt trevlig mamma vände sig om framför mig och frågade om det möjligtvis var så att jag bloggade – vi pratade också en lång stund. Åsa, du var helt otroligt trevlig! Jag hoppas verkligen vi ses igen 🙂

Tiden gick och när butiken varit öppen i 15 min så kom Emma. Då gick jag bort till skyltfönstret och vi bestämde oss för att gå därifrån. Butiken är ganska liten (men helt otroooligt mysig! Ni måste ändå dit tycker jag:) och det gjorde att kön rörde på sig ganska långsamt. Istället mötte vi upp Tanja och Siranee för en kaffe – det var ju inte fy skam det heller 😉

När jag kom hem hämtade jag Elise och Julia som båda precis sovit en stund på dagis. Vi tog oss hem och hade en lugn och mysig kväll.
Precis innan Julia skulle sova så kommer Elise inspringandes till mig i köket och utbrister:
-”MAMMA!! JULIA HAR EN GUBBE MELLAN BENEN!!”
Hahaha, det visade sig att Julia satt en liten legogubbe precis i blöjkanten och detta tyckte hon såklart var superroligt. Gud, vad jag skrattade – tills tårarna rann!
Åh, vad jag älskar det här livet. Min älskade familj <3

Till er som kom fram och pratade lite igår: det är SÅ KUL när ni gör det! Jag älskar att träffa nya människor och man kan aldrig få för många bekantskaper 🙂 Stor kram till er! 

Nu ska Julia ha sin sista inskolningsdag och under tiden ska Elise, Emilia och jag bara ha en härlig fredag. Hoppas du också får det!

Kram.

espresso newbie newbienewbiecubusmamma

Mina goa, goa barn! Som jag älskar er <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.