Göteborgsmamman

Tips på blommig jacka att använda alla dagar i veckan.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bubbleroom.

Hej fredag! Blommig jacka!

Åh, denna underbara dag. Just idag är dagen helt fullspäckad. Först kommer mamma hit vid 8:45 – då kilar Julia, Emilia och jag upp till dagis och mamma stannar hemma för att underhålla en ledig Elise.
När vi kommer tillbaka ska vi luncha och invänta maten från Mathem för att sätta igång att baka inför kalaset imorgon. Det ska göras cupcakes, tårta och cakepops innan vi ska iväg på kalas för barnens kusin klockan 17. Hur har jag tänkt hinna med allt det? Haha. Det går ju an om maten kommer vid 12, men den kan lika gärna komma vid 17 eftersom det var det spannet som fanns kvar att välja mellan. Nåja, annars får jag väl stå och baka hela natten antar jag 😉 Blommig jacka!

Gårdagen hos Bubbleroom var fantastisk! Vilka människor som jobbade där! Emilia var på sitt allra bästa humör och smilade upp sig för alla som uppmärksammade henne. Lill-gosan!
Vi hade klädprovning och efter 2 timmar åkte Emilia och jag tillbaka till farmor för att äta lite och för att hämta Elise, Julia och mamma. Regnet öste ner, men det älskar ju jag, och att få sitta ute på den inglasade verandan med regnet som smattrar mot taket finns det inte mycket som slår.

Ja, men det är som sagt himla mycket som ska göras idag så jag borde verkligen sätta igång!
Har ni några planer denna fredag? Jag hoppas ni får en härlig dag med extra mycket fredagsmys.

Stor kram och all kärlek till er.

Ps. Ni är en del som frågat efter den här kavajen! Jag älskar den verkligen, men tyvärr kommer den hela vägen från Italien. Däremot hämtade jag hem en liknande från Bubbleroom igår i ett väldigt härligt material och till ett bra pris! Den kan ni hitta här 🙂 

blommig blommigt blommig blommigt blommigt blommigt blommigt blommigt blommigt bubbleroom

Mest använda plagget just nu känns det som – min älskade kavaj! Perfekt när man vill vara lite strikt ledig. 

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bubbleroom.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.