Göteborgsmamman

Kommer snart: Skip Hops nyhet Greenwich!

I det här inlägget förekommer reklam för Skip Hop och Jollyroom. 

Hej på er! Greenwich är snart här!

Jag har en nyhet att visa er. Faktum är att den inte kommit in riktigt än, men Jollyroom kommer få in den inom kort. Så ny är den!
Vi har använt Skip Hops skötväska Chelsea den senaste tiden och innan dess ännu en från Skip Hop som vi fick av vår granne (och som jag inte kan namnet på) när Elise kom. Deras väskor är smart genomtänkta och har mängder med förvaring plus att man får med ett bytesunderlägg, vilket underlättar när man är ute på vift 🙂

Men, som jag skrev tidigare, så har de fått ut en ny på marknaden i veganskt läder och i färgen caramel. Visst blir man nästan lite sötsugen? Väskan heter Greenwich och till skillnad från våra tidigare väskor så är det här en ryggsäck! 

Jag – som inte alls är ryggsäckstypen – älskar den. Det är skönt att ha den ibland väldigt tunga väskan jämt fördelad över ryggen så att man inte snedbalastar kroppen. Den går att hänga på vagnen och har en stor öppning utan att sakerna åker ut.
På sidan av väskan finns dessutom ett dolt fack för välling- eller vattenflaskan för att göra väskan så stilren som möjligt.

Visst är den läcker?!

Kram.

greenwich skötväska skötväska skötväska skötväska skip hop skötväska skötväska skötväska skötväska   greenwich skötväska skötväska

Snart kommer Skip Hops nyhet Greenwich till Jollyroom! Missa inte! 

I det här inlägget förekommer reklam för Skip Hop och Jollyroom. 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.