Göteborgsmamman

Snart är det dags för fredagsmys!

God morgon fina! Fredagsmys snart!

Hoppas ni har sovit gott! Visst är det härligt med fredag?! 
Dagen igår var regnig och rätt dyster, vilket gjorde att vi höll oss inne större delen av dagen och fixade och donade. Jag tog en paus mitt i allt för att hämta ut paket och för att plocka upp Elise på förskolan, men annars så var det operation städa barnrum som gällde här hemma 🙂 Man måste verkligen bara ta tag i det! Fick även rensat lakan-skåpet som var k-a-t-a-s-t-r-o-f – efteråt släppte en sten från mitt hjärta och nu är det ordning och reda där inne.
Paketet innehöll nyheter från Cloetta vilket var en perfekt present denna filmmysardag 🙂 Gott fredagsmys!
Kvällen umgicks vi, gjorde hamburgare till middag och barnen fick göra det roligaste de vet: BADA! Det är konstigt hur de kan älska det så mycket här hemma, men så fort de kommer till öppet vatten så håller de sig långt från strandkanten, haha.

Idag är Fredrick tillbaka på jobbet så Emma och Tanja kommer hit för att hänga med barnen. Jag har även en nyhet från Jollyroom som ska fotas och sen ska ni få ta del av denna vackra skapelse 🙂
Kanske tar vi oss ut på stan för en lunch någonstans. Jag är så sugen på någon fräsch sallad någonstans – kanske Le Pain’s caesarsallad? Den är faktiskt riktigt god nere på Vallgatan. Testa den! (ej sponsrat – tyvärr :’) eller så håller vi oss bara inne och dricker kaffe – vi får se 🙂

Snart är det helg mina kära! Har ni några planer? 🙂
Jag och Fredrick ska faktiskt ha ett 66% barnfritt dygn. Elise och Julia ska sova hos mamma från och med imorgon bitti tills på söndag för på söndag så ska vi lyxa med frukost ute! Mums!

Ha en fin dag!

Kram.

fredagsmys fredagsmys fredagsmys  fredagsmys fredagsmys fredagsmys fredagsmys fredagsmys fredagsmys

Morgonmys med mina prinsessor. <3
Nu är det snart dags för fredagsmys – bara ett timmar kvar! Woho!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.