Finally – up and running! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Finally – up and running!

Hej mina fina!

Hoppas ni mår fantastiskt och har en härlig torsdagseftermiddag. Vi sitter hemma hos Fredricks föräldrar och har precis tänt grillen för att ta vara på de sena sommardagarna som är kvar innan hösten är på intågande.

Trots att klockan är sen eftermiddag så är jag high on life och endorfinerna riktigt spritter i kroppen! Jag har nämligen precis varit ute på årets första löprunda och därmed också första rundan efter förlossningen! SOM JAG HAR LÄNGTAT!
Allt såg bra ut hos barnmorskan så varför inte fira lite tänkte jag!

Nu är det dags för middag och sen ska vi så småningom bege oss hemåt igen. Men först tänkte jag att vi startar en frågestund här på bloggen. Alla frågor är välkomna mellan himmel och jord! :) Kör!

Kram på er. <3

running running running

 Up and running! <3

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Emma - På Smällen!

  Jag såg en bild på din fb där du hade superlångt hår. Jag blev lite chockad för att jag är så van vid ditt korta. Du är supersnygg i frisyren du har nu, men jag undrar ändå om du inte saknar det ibland? Kramis!

 2. Erika

  Åh, kul med frågestund – här kommer en hel hög! En del frågor mer privata än andra så du måste såklart inte svara om det inte känns bra :-)

  1. Jobbar du med något annat än bloggen, i så fall vad och är du föräldraledig därifrån nu?
  2. Om svaret är ja på fråga 1 – hur länge planerar du att vara hemma därifrån och hur tänker du kring arbetstid etc efter ledigheten (t ex har nån av er tänkt gå ner i tid för att hämta tidigare på förskolan)?
  3. Hur skulle du vilja att ditt liv ser ut om 10 år?
  4. Hur har ni tänkt kring vilken ålder på barnen som känts lagom för inskolning på förskolan?
  5. Har du några amazing tips på hur man orkar med tröttheten som lyckas drabba en när man är uppe och matar bebis på nätterna? :-D
  6. Har för mig stt du skrev i nått inlägg för ett tag sen att du märkt att mjölken börjar sina på ena sidan, och att det varit så med de andra barnen också, – hur märkte du det och har du kunnat fortsätta att amma efter det eller får du gå över på ersättning istället?

 3. Anonym

  Hej :) åt du p-piller innan ni valde att skaffa barn? Isf hur lång tid tog de efter att du slutat med p-piller för att få igång din mens samt bli gravid?

Annons