Göteborgsmamman

#Picoftheday

Hej mina älskade och god morgon fredag!

Idag har vi bara två hela dagar kvar här nere i Italien och på söndag börjar vi pallra oss hemåt. Tänk att det redan gått 3 veckor sedan parkerade bilen här utanför och sprang in i lobbyn för att hämta toalettpapper och vatten till en liten skrutt som bajsat ner sitt babyskydd. Ibland är livet allt bra glamoröst! 😉 Haha.
Men 3 veckor -var har de tagit vägen? Jag blir lite rörd när jag tänker på den här resan. På vad vi har gjort, att våra familjer fått vara med och att vi tillsammans allihopa fick fira min och Fredricks kärlek med ett storslaget bröllop. Då börjar jag gråta en aning – jag är så tacksam!

Idag ska jag och Marika ge oss bort till Riva. Julia får vara hos svärmor och leka medan Elise, Emilia och jag tar en shoppingrunda med våra vänner. Vi strosar bort till köpcentret och sen ska vi se om vi inte kan hitta något bra fikaställe någonstans också. Det blir lite lyx en fredag som denna.

Jag tänkte bjuda på ett bildregn från gårdagen. Vädret var sådär lagom och lite svalare hela dagen och framåt kvällen plockade vi fram picnicfiltarna för att njuta av den vackra solnedgången nere vid stranden igen.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen: här kan jag bo.

Ha nu en tokigt bra fredag – snart är det helg!

Kram.

picoftheday picoftheday picoftheday picoftheday picoftheday picoftheday picoftheday picoftheday picoftheday picoftheday picoftheday picoftheday picoftheday picoftheday picoftheday picoftheday picoftheday picofthedaypicoftheday picoftheday picoftheday picoftheday

#picoftheday

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.