Göteborgsmamman

My big Italian family.

Hej härliga ni!

Livet leker verkligen just nu och det är himla härligt. Jag är inne i ett härligt flow och känner hur det bara flyter på därefter. Det hade varit himla skönt att veta att du också mår bra och det hoppas jag verkligen!

Igår försvann dagen så snabbt. Fredrick försov sig till ett cykelpass så vid 8:30 vaknade han med raketfart och jag steg upp för att hjälpa honom. Trots det kom vi andra inte utanför dörren förrän strax efter 12! Men äsch, vad gör väl det? 🙂
Tanken var ju att vi skulle gett oss upp till ett fort i grannbyn, men det stod verkligen alldeles still och solen gassade på. Eftersom vi skulle behöva gå en bit så bestämde vi oss för att ställa in utflykten och istället strosa förbi en marknad innan vi doppade oss i sjön. Det var underbart.

Det blev middag på Nuova Garda som ligger här mittemot hotellet. Jag åt en god laxpasta och sen var det glass till efterrätt. Vi var som en stor italiensk familj där ämnena skiftade högt och lågt – underbart!

Idag är det mamma och systers sista dag här så jag ska försöka göra den oförglömlig.
Hoppas ni får en fin söndag!

Kram.

  family  family family family family family family family  family  family family family family family family family family family family family

En vacker dag i Italien med my italian family. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.