Lyxig middag och besök hos frisören. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lyxig middag och besök hos frisören.

Goooood morgon!

Äntligen fredag – eller hur?! Idag är det exakt en vecka tills vi åker ner mot ett varmt och vackert Italy. En vecka och jag börjar nästan få lite resfeber, haha. Åh, jag har längtat så himla länge nu och att det bara är ett par dagar kvar gör mig alldeles tossig – som ett barn kvällen innan julafton!

Dagen till ära ska jag äntligen till frisören och få bukt på mitt hår. Sedan förra sommaren har det hunnit bli svart av graviditeten, amningshåren har börjat växa sig långa från tiden med Julia, jag har färgat det mörkt, lila och nu är det någon halvdassig brun färg med röda toner. Idag är det dags att bli blond igen! Det känns fräscht inför sommaren och jag hoppas att jag kan få tillbaka de där vita slingorna igen även om jag är rätt mörk. Vi får se! :)

Mamma och syster kommer hit om en stund och ska passa barnen. Jag är bara i huset bredvid och vi ska försöka tajma in så att Emilia sover under mitt frisörbesök. Och vad är det värsta som kan hända? Att hon vaknar, behöver mat – ja, men då får de helt enkelt komma förbi med henne :) Inte mer med det!

Nu är det dags för frukost nummer två här hemma, sen ska jag beta av lite jobb, leka med barnen och planera lite inför helgen. Det står en del på listan så vi får planera dagarna noga.

Hoppas ni mår superbra! 

Kram.

potatissallad krutonger sallad frisören sallad

Vi börjar rensa kylen här hemma. Med långkokt kyckling, potatissallad från midsommar och hemmagjord krutonger på ett torrt bröd så blev det en riktig lyxmåltid igår! Smarrigt!

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons