Göteborgsmamman

Midsommar, mat och kläder inför sommaren.

Good morning sunshines!

Glad midsommar på er! Har ni sovit med 7 olika sorters blommor under kudden inatt? 🙂
Jag sitter här och planerar maten för dagen. Vi tänkte ge oss på egen potatissallad och sen blir det nog den traditionella året-om-maten: köttbullar, prinskorv och kanske en och annan sill-/laxbit till mig. Mums! Till efterrätt tänker jag mig en enkel midsommartårta med grädde, vaniljkräm och hallonsylt som fyllning.
Vad ska ni äta? 

Igår var jag med om en smärre mardröm på väg ut. Vi har en stentrappa i uppgången precis som så många andra hus här i Göteborg. Julia har gått i den en miljon gånger, men igår snubblade hon, föll nedåt och slog i överläppen och tänderna. Blodet droppade och täckte hela hennes rosa jacka. I panik ringer jag Fredrick – mitt i hans möte – som åker direkt hem. Jag kunde inte se om blodet kom från tänderna, överläppen eller om hon skulle slagit i något annat som jag inte kunde. Under tiden ringer jag tandläkaren och de ber oss komma upp för att de ska få ta en koll och se så fallet inte påverkat roten.
Nu hade hon som tur var ’bara’ slagit i överläppen och fått ett jacka framför framtänderna, men fy vad det kunde gått illa! Jag är så glad att henens tänder verkat klara sig bra.

Det kommer bli en fullspäckad vecka nästa vecka så jag passade på att köpa lite klänningar till Elise och Emilia inför semestern igår. De behöver lite sommarkläder alla tre och shoppandet måste ju börja någongång 😉

Ha nu en underbar midsommar underbara ni!

Stor kram.

midsommar midsommar midsommar midsommar midsommar midsommar midsommar

Kläderna ovan är alla köpta på Lindex 🙂 Jumpsuiten var dessutom på rea! Någon mer än jag som älskar reafynd? Elise älskar för övrigt kaniner – den här klänningen kommer hon väl aldrig ta av sig. Haha. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma - På Smällen!

    Vilken tur hon hade ändå! Fy vad läskigt! Lucas slog i sin framtand en gång så att den blev lös. Tandläkaren sa att den skulle ramla loss för enligt honom var den jättelös, men den växte fast igen. Men man ska ändå ha sånt dokumenterat för det är inte säkert att den permanenta växer fram om mjölktanden blir skadad. Hoppas ni har en jättefin midsommar och så ses vi förhoppningsvis i veckan ❤