Familjepizza och Pridefestival. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Familjepizza och Pridefestival.

God morgon!

Söndagmorgon och min mage kurrar verkligen av hunger. Det blev alldeles för mycket godis igår kväll och nu på morgonen känns magen lite ‘sockerfull’. När jag köper godis så blir det oftast närmre 1 kg, medan Fredrick alltid köper sådär lagom mycket. Behöver jag ens säga vem som gick loss i godisaffären igår? :)
Till middag blev det familjepizza precis som så många andra lördagar efter att vi spanat in Pride-festivalen som marscherade här på gatorna igår. Så häftigt – jag har faktiskt aldrig kollat innan, men det var ju verkligen ren lycka som hängde över storstaden igår. Fint!

Annars mår vi bra här hemma! Jag har hört Julia vaken någonstans långt borta i mina drömmar, men det var inte förrän 7:57 som jag vaknade på riktigt. Skönt med sovmorgon! Nu tittar de stora tjejerna på Disney Channel, jag ammar och Fredrick drar sig fortfarande inne i sovrummet. Ingen stress till någonting – underbart.

Idag funderar jag på om jag ska ta löparvagnen och inviga den med en snabb promenad. Vi har ju använt den till promenader, men den suktar nog efter ett lite högre tempo ;) Dessutom har vi en så kallad ‘Baby Sling’ så att lillan också kan ligga där i.
Utöver det har vi inte många planer. Vad ska ni hitta på? :)

Kram.

pridefestival pridefestival pridefestival pridefestival pridefestivalpridefestival

Igår var det Pridefestival och familjepizza på schemat! :)

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons