Vätternrundan 2017 – Mustachkampen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vätternrundan 2017 – Mustachkampen.

Om en vecka är det dags för Vätternrundan och Mustachkampen är i full gång!

Fredricks nerver börjar nog säga sitt och han taggar, laddar och tränar nu in i det sista. På lördag startar de klockan 12 från Motala och att sedan ta sig runt sjön och tillbaka. Jag och tjejerna hejar på hemmaplan, men jag är säker på att hans föräldrar och vänner kommer skrika för oss allihopa.

Fredrick cyklar i år för Team Mustach – ett team vars gemensamma mål är att cykla på en tid under 7:15 och samtidigt samla in pengar för att stödja forskningen kring prostatacancer. Det är ett fint budskap tycker jag och Fredrick blir extra rak i ryggen när han får representera detta såklart.

Idag är insamlingen uppe i 38.850:- och målet är 100.000:- innan den 17 juni. Det klarar de med just din hjälp!
Vad man än väljer att skänka pengar till så gäller det att komma ihåg att alla summor gör skillnad. Du behöver inte skänka en månadslön, ett barnbidrag eller sätta dig själv i ekonomisk kris för att hjälpa någon annan – men tänk om alla skulle skänka 10:- till ett specifikt ändamål – visst skulle man ändå komma rätt så långt med de pengarna?

Skulle ni vilja hjälpa Fredrick och hans team Mustach till att uppnå sitt mål så kan ni göra det här. Vi har skänkt!
Tack vare följande sponsorer görs denna satsning möjlig; Abloc, Bianchi, Craft, Thule, Tec Components, Team Tre Berg Postnord och Gårdsrosteriet.

Nu hejar vi på in i det sista – heja alla er som ska ta er runt den vackra sjön!
Kram.
mustachkampen
Heja Team Mustach som cyklar för a good cause!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons