Dags för en ny bil igen. Vad sägs om en Hummer? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dags för en ny bil igen. Vad sägs om en Hummer?

I samarbete med Jollyroom.
 
Hej! 
 
Haha, alltså, om ni bara visste vad jag skrattade när vi fick hem den här elbilen till tjejerna från Jollyroom. Jag stod med kameran i handen och benen i kors (för att inte kissa ner mig) när Fredrick och tjejerna susade förbi. 
Tar man bort musiken i videon så hör man bara mig skratta, men huvudsaken var att få den här filmen filmad för att visa tjejerna när de blir äldre. Men tänk egentligen – såna här leksaker var det ju tal om för flera år sedan. Tänk vad det utvecklas! 
 
Såna här moments glömmer jag aldrig. Deras lycka var total. <3
 
Kram.
// Underbar leksak till barn! //
 
I samarbete med Jollyroom
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons