Evelinas foto i Lindome. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Evelinas foto i Lindome.

Hej på er! 
 
För ett tag sedan var ju jag och tjejerna hos Evelina och fotades lite. 
Tjejerna var alldeles nyvakna när vi kom dit och fulla av energi – minst sagt. Jag har nog aldrig sprungit runt så mycket och det förvånade mig att man inte kunde se svetten drypa på bilderna. En annan sak som gjorde mig alldeles häpen när jag såg bilderna var att Evelina lyckats få så många fina bilder! När sjutton hann hon knäppa dem?! Barnen satt enligt mig aldrig tillsammans, befann sig aldrig framför kameran, ignorerade sin mamma och pratade bra mycket mer än de log.
 
Det här är enligt mig en bra fotograf.
Tusen, tusen tack Evelina för dina magiska bilder, fantastiska ta-hand-om-barn-egenskaper och för att du visade dig vara en alldeles underbar tjej på alla sätt! 
Jag längtar redan tills nästa gång vi ses.
 
Kram.

// Från vår fotografering hos Evelinas foto. //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Anonym

    Så fina bilder! Har du någon länk eller hemsida eller nr till henne? Om man själv har två busar som behöver förevigas! 😂

Annons