Vår dag på IKEA. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vår dag på IKEA.

God morgon! 
 
Hoppas ni vaknade på ett strålande humör – livet är för kort för att vara deppig! 
Dagens höjdpunkt för mig är att det bara är en natt kvar tills min kärlek kommer hem och imorgon får vi möta upp honom på flygplatsen. Han åkte i måndags morse, men det är inte klokt vad man kan sakna någon på så få dagar. Jag är nog bara rätt mesig antar jag – eller så är han bara väldigt saknadsbar, haha :) 
 
Igår hämtade vi Elise lite tidigare och tog med farmor för lunch på IKEA. Jag fick köpt ett nytt fruktfat, nya handdukar, förvaringsboxar till cykelverktygen här hemma och en ny tvålpump till badrummet – underbart! Mitt i allt blev Julia trött-deluxe och somnade sittandes i kundvagnen – hon måste ha varit helt slut stackarn.
Efteråt köpte vi med oss semlor och mötte upp farfar – det var ju ändå semledagen ;) 
 
Idag ska vi möta upp mamma och syster för lite fortsatt familjemys. Vi åker direkt när Elise slutar dagis och innan dess tänkte jag städa iordning här hemma så att det är fint när vi kommer tillbaka – jag älskar att komma hem till ett städat hem! :) 
 
Vad ska ni göra idag? 
 
Stor kram. 

 
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons