Göteborgsmamman

När barn slår sig av lycka.

Hallå där och god morgon! 
 
Vi är alltså mitt i veckan och det är onsdag förmiddag. Hur känns det? Känner ni er laddade inför lill-lördag och att vi, om bara någar timmar, kommit halvvägs fram till helgen? 🙂 
 
Imorse vaknade båda barnen på ett alldeles strålande humör. Jag kunde nästan höra fåglarna kvittra här hemma och allting var frid och fröjd.
-”Ska vi springa in och väcka pappa?” säger den hämndlystne mamman och barnen nickar glatt. Det var bara det att nära vi skulle ner från sängen så hoppade Julia ner på puffen som tar henne halvvägs ner till golvet. Där fastnar hon på något märkligt sätt och faller bakåt för att då slå i bakhuvudet. Så det slutade i gråt och mitt hjärta sprack – hon var ju bara exalterad för att hon skulle få springa in till sin pappa. 
Jag blir verkligen mesig när sånt händer – jag tycker så otroligt synd om barnen när de slår sig och lite extra om de slog sig för att de var så uppe i varv. Ni förstår säkert hur jag menar. 
Nu mår hon bra igen och sitter och spelar rena sommarhitsen på Elises iPad. Tokiga unge <3
 
Frukosten ligger i magen och idag väntar sortering här hemma. Visst låter det kul? Haha. Jag ska dra ut tjejernas kläder från deras nuvarande garderob och flytta över dem till byrån inne i det nya rummet. Efter det tror jag det blir leksaksrensning. Jag tänker mig att vi skänker såna leksaker som inte används lika mycket till Myrorna eller något liknande. 
Det gäller att passa på när inte Elise är hemma – så hon inte kommer på att det var just de där leksakerna hon hade för ett tag sen och vill leka med dem igen. 
 
Kram på er och ha en fin dag!
// Dagens frukost. //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.