Göteborgsmamman

Graviduppdatering: då var det vecka 27.

Hej där! 
 
Oj, nu var det ett par dagar sedan vi trädde in i vecka 28 och jag har helt hamnat efter med vecka 27s uppdatering. 
Men bättre sent än aldrig så här kommer den! 
  • Jag började känna av ryggen för ett tag sedan, men – peppar peppar – så släppte detta lite under vecka 27. Jag tog en paus från jobbet för att vila upp kroppen och nu känner jag mig som en ny människa igen!
  • Bebisen i magen hann bli ca 32 cm lång och väga strax över 1 kg när veckan var slut.
  • Det tryckte och trycker fortfarande ganska mycket uppåt. Ett par gånger har jag fått sura uppstötningar och mängden mat blir något begränsad. Små mål och ofta får det bli! 
  • Foten där jag har mina åderbråck sticker som attan på kvällarna. Jag försöker ha stödstrumpor på mig i stort sett hela tiden och lindar foten ibland för att trycka till lite extra. 
  • Jag har gått upp 11 kg, men slutade gå upp för nästan över 1 månad sedan. Att lägga av med träningen och få ett enormt sötsug hade nog med detta att göra. Nu har sötsuget lugnat sig lite (eller? haha), och i förrgår cyklade jag lite här hemma. Så härligt! 
  • 90 dagar kvar till BF och vi har nästan avklarat 2a trimestern. Galet! 
  • Nu har verkligen den där längtan börjat komma efter att få träffa henne. Den där som bara helt kommer och man känner att nu är jag redo!
Ni som är gravida där ute: hur mår ni? Vilken vecka är ni i?
 
Kram.

 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Nu är vi i vecka 35 & det börjar kännas ordentligt att man är gravid. Har kommit lindrigt undan tidigare men nu har den där foglossningen hittat mig 🙂

  2. Anonym

    Härligt med ny vecka! Jag är i v39 och räknar ner dagarna till BF nästa vecka! Håller tummarna för att jag inte går över tiden så mycket, vill ha henne här NU! Haha 😉

  3. Sandra

    Jag går in i v18 på lördag 🙂
    Detta blir sjätte barnet, minsta blev 9 månader här om dagen. Tycker det är så roligt med fler som skaffar barn tätt och inte skräms iväg av småbarnsåren ?

  4. Helena

    Jag har 8 dagar till BF. Är dock galet övervänt eftersom att mitt första barn kom 6 veckor för tidigt. Känner mig STOR och tung. Längtar tills detta är över 🙂