Göteborgsmamman

14 saker ni kanske inte visste om mig.

Jag tänkte att vi kör vidare på lära-känna-inläggen. Vad tycker ni om den här listan? Gillar ni så får ni ju inte glömma att trycka på hjärtat längst ner – då kanske det blir fler listor i framtiden! 🙂 
 
Vad gör DIG till den du är? 
 
  1. Jag har småticks. Om jag städar något så måste jag göra det nitiskt. Det måste vara 100% rent, inte 99 för att jag inte orkade mer. Städar Fredrick så kommer jag med all sannolikhet göra om det – därför slutade han med det efter att vi varit tillsammans någon månad, haha. 
  2. Jag är ingen vidare närgången person. Det där med att kramas titt som tätt har aldrig varit min grej. Jo, det är väl klart jag kramas med Fredrick och barnen, men annars är jag rätt sparsam med att hålla om en annan person. Det är inte det att jag inte gillar att visa kärlek eller tycker om någon – jag är bara inte den personen. Och när alla tjejer skulle hålla hand i skolan hela tiden – hyffsat obekväm, haha
  3. Jag är ingen film-person. Hellre serier som slutar efter någon halvtimme, men att sitta och titta konstant på tv i 2 timmar har aldrig passat mig. Kollar jag film med Fredrick – som pausar hela tiden för att inte missa något – så kan vi räkna med att spendera 2 kvällar framför samma skådespelare. 
  4. Min garderob består av ungefär 80% svart, 5% vitt och resten brunt/beige. Efter de här graviditeterna har jag lovat mig själv mer färg! 
  5. Kaffe är min last. Och bröd. Mmm, nybakt bröd med smör och ost!
  6. Allt eller inget. Ska jag äta nyttigt så är inte någon mörk chokladruta här och där okej utan jag måste gå all in. Samma gäller träning och det är ju helt okej – men det skapar också lätt misslyckande-känslor om jag stoppar i mig något onyttigt eller missar något träningspass.
  7. När jag är ledsen, sur eller nere så stänger jag in mig. Jag blir knäpptyst och vill helst inte prata med någon. En rätt ocharmig sida egentligen och speciellt när jag och Fredrick haft någon diskussion, men det är så jag gör och vi är alla olika.
  8. Jag ogillar att lägga energi på sånt jag inte kan rå över. För mig är det viktigt att jag bara får go with the flow och ta både med- och motgångar som de kommer.
  9. Jag har aldrig varit ett fan av Astrid Lindgren. Tecknat var mer min grej när jag var liten. Idag (20 år senare) så älskar jag hennes berättelser och ser hellre tex Madicken än någon actionrulle.
  10. Det bästa med att köra bil är att få sätta på musiken på högsta volym och sjunga till varenda låt som spelas – HÖGT! 
  11. Jag går alltid på Fredricks vänstra sida när vi är ute. Tvångstanke. 
  12. Gillar inte sandstränder.
  13. Höjdskräcken är nog den enda riktigt skräcken jag har. När vi skulle åka skidor för ett par år sedan fick jag nästan panik över att se hur långt ner vi skulle – gick liftarna ens så högt upp?! Min ben blir alldeles stela och tårna känns märkliga när jag kommer upp på högre höjder. Brrr! Läskigt!
  14. Jag har nog testat alla hårfärger som finns. Rött, brunt, blondt, svart, grönt (av misstag) och blått (också av misstag .. )

Kram.

 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Vilken rolig lista! Och jag känner igen mig i så mycket, särskilt det där med kramarna och hålla handen m tjejkompisarna i högstadiet. Bara jobbigt och knasigt tyckte jag!

  2. Finurliga fröken

    Älskar listor! Och de här var väldigt roligt att läsa. Precis som dig föredrar jag serier framför filmer. Fast jag tror att de handlar om att man får en starkare relation till personerna som är med i serier eftersom man är med längre. Kram

  3. Nina

    Åh va skönt att höra att de finns fler som är "sparsam" med kramarna. Jag förstår mig inte på det där med att man måste kramas konstant varje gång man ses. Först vid mötet och sen vid avskedet. Om de va längesen man sågs, ja okej, eller om det är en speciell dag att fira, självklart!
    Min sambo och hans familj är tvärtom, vill helst kramas och hålla på hela tiden. Tog flera år innan de lärde sig att låta mig vara och att de va precis lika okej.