Göteborgsmamman

This is me.

God morgon bästa ni.
 
Nu börjar det kännas att jag är gravid – på riktigt. Jag är verkligen trött konstant och ryggen börjar kännas mer och mer svag. Men nu är det bara 13 veckor kvar och visst ska vi kunna stå ut – något fint väntar ju på andra sidan <3
 
Jag tänkte att jag skulle passa på att svara på era frågor såhär på morgonkvisten, så här kommer de!
 

Hur gammal är du och din man? 
Jag fyller 27 i år och Fredrick 39. Vi är inte mycket för åldersskillnad, haha. För oss är dessa 12 åren perfekta. Han är väl barnslig och jag mogen, höhö.

Hur träffades ni? 
Vi träffades på jobbet där han var min chef. Vi träffades i smyg ett ganska bra tag innan vi insåg att vi var tvugna att göra det officiellt när vi förstod att detta inte bara var någon sommarflört. Jag sökte nytt jobb och han var kvar ett tag till 🙂 

Hur friade han? 
Haha, det här är så roligt. Vi hade precis ätit middag på El Corazon här i Göteborg och skulle iväg på bio. Utanför restaurangen går spårvagnarna och just när vi går över spåren så ställer han sig på knä – mitt på avenyn! Jag blev rädd att spårvagnen längre bort skulle öka på och sa bara ”Men jaaa! Klart jag vill! Kom nu! ställ dig upp! Vi kommer bli påkörda!” och skrattade medan han upprepade frågan. Vi hann iallafall kyssas innan vi riskerade en kollision och ett gäng på trottoaren började applådera.
Bästa kvällen i mitt liv. <3

Hur såg erat bröllop ut? 
Vi har inte gift oss än! Så jag lovar att ni ska få haka på den här resan om ni vill 🙂 Vi planerar att gifta oss först nästa år eftersom vi kommer ha fullt upp med trebarnslivet den här sommaren 🙂 

Hur många barn vill ni ha?
Vi tänker oss 3, men man ska aldrig säga aldrig heller ..

Hej! Jag väntar också barn tätt (inte fullt lika tätt som ni men iafl 3 barn på 3 år). Jag undrar hur du blir bemött i de att ni väljer att ha 3 så täta barn? Jag har fått höra mycket om hur jobbigt det kommer bli och nästan alla tror att trean är ”ett misstag”. Skulle vara kul att höra hur du möter såna kommentarer (om du får sådana kommentarer såklart!)
Hej! Grattis till graviditeten och till ännu ett syskon!
Väldigt bra fråga! Jag vet precis hur du menar och kan också känna så när någon frågar – beroende på hur frågan läggs fram. Ibland är det precis som om det inte skulle vara planerat att man skulle få täta barn. Jag tror att känslan ibland kan ligga hos en själv – för varför skulle någon annan bry sig om hur täta barn du får? 
Och till de som säger rakt ut att det kommer bli jobbigt eller frågor om det skulle vara ett misstag: vi vet hur ett barn blir till så att fråga om trean var ett misstag är rätt kränkande om du frågar mig. Och jobbigt – ja, det är och blir det ju, men det är också värt det. 
Och OM jag får den frågan – varje gång! Jag brukar svara med att ”ja, det blir kanske ett par kämpiga år, men sen kommer de ha så kul tillsammans och då kommer den tiden vara glömd”. Det är sällan någon säger emot efter det, haha. 
Många äldre har jag märkt har fått täta barn och de blir så glada för ens skull – den känslan och de kommentarerna är underbara!
Alla vill inte ha många barn och tyvärr kan en del inte få det även om de önskade – men vad gäller er sits så är detta något ni gjort tillsammans och det är ni som ska gå igenom den här tiden och ingen annan. Till de tråkiga kommentarerna tycker jag man bara ler, sträcker på sig och fortsätter vara så förväntansfull som man vill vara. Sen passar man på att sova en extra gång innan nästa barn kommer 😉 Kram! <3

Vilken är din största dröm? :]
Oj! Svår fråga och en fråga jag tänkt på mycket på sistone. Det jag känner att jag ’har kvar’ i livet är att köpa hus och det är verkligen en dröm. Jag har familj och är översvämmad i lycka och kärlek, men hus är en dröm vi har tillsammans också. Vad som kommer efter det tar vi när den drömmen är uppfylld – jag tycker alltid man ska ha något att drömma om <3 Kram.

Gillade du det här inlägget? Glöm inte att trycka på hjärtat nedanför! <3

// Gravid i vecka 40 med Elise. <3 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jasmine

    Fint att få läsa om hur du och din Fredrick träffades, blev ett par och senare förlovade – kärlekshistoria! Tack för att du delade med dig.
    Ta vara på dig och familjen.
    Kram

  2. Lucy

    Bra skrivit, underbart sätt att fria på.
    Skulle vilja ha barn tätt ångra istället att vi väntat nu 4 år och nästa kommer som tidigast om 9 månader :). Bli enkelt men de kommer nog inte bli varandras kompisar på samma sätt