Göteborgsmamman

Rensning av små vrår.

God morgon på er mina fina. 
 
Oj, vad vi är i röjartagen här hemma! Eller vi och vi, haha – Fredrick är ute och cyklar, Elise har sovit hos sin moster så det är bara jag och Julia kvar varav Julia stökar ner mer än hon rensar. Men nåja, jag rensar iallafall alla såna där små vrår – ni vet, de där små vråna där man tycker att något passar bra för tillfället och sedan har det bara blivit en låda, ask eller ett skåp fullt av plock och skit. Jag vet inte hur ni är, men jag blir lätt lite blind för såna ställen och när de väl är iordning så undrar jag varför jag låtit det gå så långt, haha. 
 
Imorse tog jag upp mina planer på skrivbordshörna igen. Skrivbordet vi har nu är så litet och har absolut ingen förvaring förutom en sån där tre-stegs-hållare för papper och ett litet pennställ. Därför blir det en liten koll på IKEAs hemsida ikväll för att se om det kanske finns något fint jag kan åka och köpa redan imorgon. 🙂 
 
Annars finns här inte så mycket planer för dagen. Jag ska fortsätta med rensandet lite och när det är dags för Julia att sova så ska vi ta oss ut på en promenad.
Till middag ikväll ska vi nog testa en grej som vi fick i månadens Testagram. Vad det blir får ni se sen 🙂
 
Hoppas ni får en fin dag! 
 
Kram.
// Lekplatskul hos gammelmormor igår. <3 //
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.