Göteborgsmamman

Mina serietips.

God kväll finingar. 
 
Saknar ni något att se ikväll? Här kommer mina absoluta favorit-serie-tips 🙂 
Handlingen nedan är hittad på Viaplay
 
1. Black Widows. Black Widows är en skandinavisk dramaserie med Cecilia Forss, Beate Bille och Synnöve Macody Lund i huvudrollerna. De tre väninnorna har tröttnat på sina odrägliga äkta män och bestämmer sig för att göra sig av med dem – allt för att få ett lugnt och fridfullt liv.
2. Quantico. Till FBI Quantico Base anländer de bästa, smartaste och mest granskade rekryterna, därför känns det otroligt att en av dem misstänks ligga bakom den största attacken i New York sen 9/11.
3. Secrets and Lies. Ben Crawford hittar grannens son död i skogen och blir misstänkt i mordutredningen. För att rentvå sitt namn, avslöjar Ben förortsbornas liv, bedrägerier och alldeles för många lik i garderoberna.
4. Hot in Cleveland. De är tre lyxiga LA-kvinnor på väg till Paris, men råkar landa i byhålan Cleveland istället. När de upptäcker att deras, med LA-mått mätt, falnande varumärken har ett helt annat värde bland männen bortom storstadsbruset fattar de ett drastiskt beslut. De ska stanna, och vara hetast i Cleveland.
5. Blacklist. I en av Viaplays mest populära serier följer vi FBI-agenten Elizabeth Keen, som under mystiska omständigheter möter det kriminella geniet Red. Tillsammans bekämpar de några av världens farligaste brottslingar.
 
Gillade ni det här inlägget? Klicka på hjärtat nedan! <3
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    tack så mycket för dina tips. Jag ska ärligt säga att jag tittar inte på en enda serie just nu, för nu är jag i en riktig läsperiod och läser böcker istället. Målet är mer böcker, mindre tv *hehe*

  2. Malin

    Har faktiskt inte sett en enda av dessa serier! Men det finns ju så många att titta på så man är ju aldrig utan haha! Mina favoriter är Chicago Fire, Chicago P.D., Hawaii 5-0, NCIS, Bones och Scorpion. Märks det att jag gillar kriminalserier hehe?