Göteborgsmamman

Vad ska hon heta?

Hej på er! 
 
Hur kan det redan vara den 7e januari?! Var tar dagarna vägen kan man undra! 
Idag är jag sådär härligt utvilad och känner att – trots att jag la mig 23 igår – så är jag rätt så pigg. Skönt! 
Ikväll ska jag dessutom jobba ett sent pass så jag behövde den här känslan att starta dagen med.
 
Idag har tyvärr snön övergått till slask ute och den pulkaåkning jag först planerat verkar inte bli av. Nåja, vi får hitta på något annat helt enkelt 🙂 
 
Okej, så jag och Fredrick är där igen. Vi behöver er hjälp. Den 6e maj är en tjej planerad, men vad sjutton ska hon heta?! Det här med namn är det svåraste vi vet som ni kanske märkt – både med Elise och Julia stod ju nästan Skatteverket och knackade på vår dörr innan vi bestämde oss, haha.
Flicknamn mottages tacksamt! 🙂
 
Ha nu en fin dag och njut av denna lördag. 
 
Kram. 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Själv har jag en tjej som heter Isolde. Vi har mest svårt att komma övenens om killnamn så blev lättad av att få en tjej andra gången ?. Har en pojk sedan innan.

  2. Maria

    Hej! Jag tycker att Manda, Meja eller Julie är fina namn och passar bra ihop med dina dörrars namn. Är själv gravid och funderar över namn, tror däremot att vi väntar en pojk.,vi får se:) lycka till!

  3. Frida

    Lättare med tjejnamn en kill tyckte jag när jag väntade min Meja. Gillar era namn på era döttrar. Så fina namn. Det var nära att Meja blev en Elise. Men Ellen är fint. Likaså Freja, Estrid och Vilma. Hoppas du/ni gillar något av namnen. 🙂

  4. Malin

    Isabel var något vi funderade på innan vi visste att den låg en pojke i magen. Annars tycker jag att Felicia, Clara, Veronica eller Vendela kan passa till Elise och Julia. Men allt är ju självklart en smakfråga! 🙂

  5. Anonym

    Astrid är ett fint namn tycker jag, skulle själv vilja döpa en dotter till det men gubben säger nej. Men det hade fungerat fint med Elise och Julia tycker jag ?

  6. Malin

    Åh vi hade svårt att välja namn också,tillslut valde vi Elvira:)jag tycker att Sally är väldigt fint annars. Modigt att skaffa barn så tätt, modigt kanske är fel ord, men menar de på ett positivt sätt, och att då ha tre.. jag tycker vi har fullt upp med vår ett åring hehe:)

  7. Annica

    Får jag en dotter i framtiden så skall hon heta Ella. ? Men jag får upp 2 namn som skulle passa bra ihop med sina systrar. ? Evelina eller Elvira ?