9 saker som gör oss perfekta för varandra. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

9 saker som gör oss perfekta för varandra.

Hej på er! 
 
Ni som har respektives: känner ni ibland er totalt olika från varandra? Fredrick och jag är galet lika i både tanke och handling, men ibland undrar jag hur fasen vi ens hittade till varandra från första början ..
 
Till exempel så ….
  • Gillar han inte fisk. Alltså, det är ju sjukt att bo och vara uppvuxen på västkusten och inte gilla fisk? Det är typ som att vara uppvuxen i Thailand och inte gilla thaimat? Eller bo i USA men aldrig ha ätit en hamburgare? 
  • Han hatar löpning. Alltså verkligen hatar. Jag tror jag såg honom springa 3 km typ 5 gånger på löpbandet när vi jobbade på Friskis&Svettis tillsammans. Han springer inte ens när han har bråttom. Cykla däremot – det är tydligen heeelt annorlunda.
  • Fredrick älskar filmer. Jag kan nätt och jämt hålla mig till ett serieavsnitt innan jag får myror i kroppen och måste upp och gå. Kanske borde kolla upp det där? 
  • På tal om tv: Fredrick ser gärna bra betygsatta filmer – jag älskar ‘bytt är bytt’ och ‘Postkodsmiljonären’. Man kan ju tro att det är jag som är äldst, haha. 
  • Jag gillar att städa. Fredrick hatar att städa. Han ber mig alltid att sätta mig ner när jag går och plockar på kvällarna. Han tycker isåfall man städar en riktig gång istället för att småplocka. Han måste ha missat den delen med att ha barn? Man småplockar tills barnen flyttar hemifrån. 
  • Jag är en otrolig planerare – Fredrick tar varje sekund för sig. Hur tror ni det går när vi ska ta oss ut med barnen? Jo, när jag och tjejerna står påklädda och klara – då reser sig Fredrick från soffan och börjar byta kläder..
  • Jag var en riktig moneyspender innan jag träffade Fredrick – han är ekonomin själv. Tur att jag tog efter honom och inte tvärtom. 
  • Jag är en superoptimist – allt löser sig! Fredrick är en tänkare och tänker gärna igenom alla olika scenarion som kan/kommer hända innan vi är i mål.
  • Fredrick är något av en pratkvarn, medan jag är en sann lyssnare. Jag pratar gärna – men jag kommer aldrig komma i närheten av hans tempo.
Och tänk att trots alla dessa olikheter så har jag aldrig känt att någon passar mig i närheten så bra som han gör. Vi kompletterar varandra på så många plan och de säger ju att två olika blir lika ;)
 
Kram.
 
// Som jag älskar dig! //
 
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons