SPA-dag och skönhetsfavoriter. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

SPA-dag och skönhetsfavoriter.

Hej fina ni! 
 
Söndagar för mig har alltid betytt SPA-dag – iallafall innan man fick barn. Nu infaller den här så kallade “SPA-dagen” ungefär 4 gånger om året och då är det ändå alltid någon som hänger vid ens ben eller springer iväg med raklöddret. 
Idag fick jag iallafall till en liten egenstund (mest för att jag bokstavligt talat låste in mig i badrummet) med både löpning, rakning och ett avslut som innebar en lång, varm dusch – underbart! 
Nu känner jag mig som en ny människa :) 
 
Jag måste få tipsa er om LUSH ansiktsmask Mask of Magnaminty – den är verkligen fantastisk och jag har skrivit om den förr. Jag brukar få torr, fnasig och nästan lite skrovlig hy (låter det inte underbart?) under vintern, men sen jag hittade den här så har det räckt att jag fått antydan till tråkig hy, smetat på mig lite i ansiktet och spolat av – så är vi tillbaka till babyrumpan igen! 
Två andra produkter jag använde idag kommer också från LUSH och de funkar också över förväntan. Lite lipbalm-scrub och en underbart geléhallondoftande duschgelé gör vem som helst lite piggare :) 
 
Välkommen vintern – nu är jag redo! 
 
Kram. 
 
// Favoriter från LUSH. //
 
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons