Dag 3 på förskolan och agenturbesök. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dag 3 på förskolan och agenturbesök.

Good morning lovies!

Jag känner mig verkligen utvilad och på topp – hoppas ni också gör det! Idag är det 1,5 h som gäller på förskolan igen, men imorgon ska vi vara där i – håll i er – hela 4 timmar, haha. Då ska vi vara där över lunchen och vilan innan det är dags för helg. Men idag står det lek på schemat och Elise springer runt som en tok här hemma – övertaggad inför vad som komma skall. Det är så skönt att allt går så bra (peppar, peppar) och även om hon var något mammig i början igår så släppte hon mig snabbt när jag var tråkig och pysslade ihop fotoboken.

En annan rolig grej är att Julia idag är 9 månader och ska fotas imorgon! Agenturen vill eventuellt ha med henne i en reklam för barnkläder så vi ska iväg dit efter lunch. Spännande, spännande! Vi har ju 3 bilder från när Elise var modell för Ellos hängandes i köket och det är verkligen ett roligt minne :) Jag ska försöka ta lite behind the scenes-bilder imorgon så att ni också får hänga på såklart!

Dags för frukost och sedan smiter vi iväg!

Vad ska ni göra idag? Jag hoppas ni får en underbar dag.

Kram.

FullSizeRender-2 FullSizeRender-3 FullSizeRender-4 FullSizeRender

// En smygtitt ur Elises fotobok på förskolan. //

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons