Let’s list this week! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Let’s list this week!

God morgon!

Idag är det fullt ös denna morgon och det känns nästan som om till och med barnen ville rivstarta denna vecka med att go bananas, haha. Julia snor Elises frukost, hon välter glasflaskor och hon drar storasyster i håret. Medan hon gör det här så står Elise som vilken gängmedlem som helst och hejar på, uppmuntrar och triggar. Tokiga ungar!

Den här veckan är rätt lugn så jag ska passa på att hinna med massa saker som jag inte skulle hunnit med annars – men så säger man ju alltid, haha.

  • Måndagen blir lugn. Regnet hänger i luften och jag tänker mig kanske ett besök till stadsbiblioteket, men inte så mycket mer än det. Fredrick har kickat igång någon diet här hemma så jag får väl storhandla kyckling, kesella och funlight antar jag, haha.
  • Tisdagen kommer börja med möte kl 9. Mamma passar barnen så när jag är tillbaka hoppas jag på en gemensam lunch på stan efteråt.
  • Onsdagen är utflyktens dag. Vart vi ska åka vet jag inte än, men vi ska minsann hitta på något skoj :)
  • Torsdag morgon åker Fredrick till Stockholm och är inte hemma förrän på söndag. Jag ogillar att vara utan honom, men det är bara 4 dagar och tack vare barnen så går tiden alltid sådär löjligt snabbt. På torsdag ska jag även ha möte igen mellan 14-16:30 – då är det praktikdags!
  • Fredag, lördag och söndag har jag lovat mamma att rensa förråd. Då ska vi gå igenom gamla barndomsminnen och min syster blir barnvakt de timmarna vi är iväg.

Vad ska ni göra i veckan? Några utflyktstips förresten till onsdagen?

DSC06600 DSC06601 DSC06602

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons