Sömn hos en 9månaders&Saray Grill. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sömn hos en 9månaders&Saray Grill.

God morgon!

Okej, är det bara vi som har en 9-månaders som är vaken på nätterna? Eller vaken och vaken, Julia snurrar runt i sömnen, gnyr och drömmer vilket håller oss andra i sängen vakna, haha. Hon vaknar vid 00 och då ska hon upp i sängen för att tillbringa resten av natten mellan hennes mamma och pappa. Det är så lätt att glömma av dessa perioder med andra barnet – med Elise följde man ju både den ena och den andra appen för att vara beredd på alla scenarion i deras bebisliv, för nu när jag tänker efter så finns det väl en väldigt tydlig period vid 8-11 månader där de kräver mer och där sömnen kan vara lite hackig?

Igår åkte Elise med min mamma och syster på äventyr som sagt. De åkte ner till ett soligt Ängelholm för att titta på cykeltävling och var inte hemma förrän vid 19 igen. Under dagen passade jag och Fredrick på att åka och hälsa på en födelsedagsfest, lunchdejtade på Saray Grill (ljuvligt!), promenerade på stan och lagom till att Elise kom hem så kom två kompisar hit hem på besök. En supermysig dag!

Men idag är det söndag! Det är riktigt, riktigt grått på himlen och det verkar ha regnet rätt bra inatt när jag tittar ut över de blöta gatstenarna. Fredrick är ute och cyklar den galningen, så jag och tjejerna ska pyssla och bara mysa, sen ska jag försöka ta mig till gymmet när pappan i familjen kommer hem. Det behöver jag känner jag! Få svettas lite och få kroppen att värka :) Jag har känt att det ligger en liten förkylning på gång i kroppen och har inte sprungit sedan i torsdags. Det sista jag vill är att bli sjuk innan Elises inskolning så jag fortsätter att ta det lugnt.

Vad ska ni hitta på idag? :)

Kram.

IMG_4831 IMG_4832 IMG_4833 IMG_4834 IMG_4836 IMG_4837 Skärmavbild 2016-08-28 kl. 09.27.41

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons