Underbar middag och familjemys. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Underbar middag och familjemys.

Good morning sunshines!

Åh, vad gott jag har sovit inatt. Det var ju fullt ös hela dagen igår och när jag väl fick lägga mig så somnade jag som ett barn. Underbart!

Vi hade en helt underbar middag hos Fanny och Fredrik igår. De bor verkligen i ett drömhus ute vid havet och har två urgulliga barn som Elise tyckte väldigt mycket om. Vi åt lasagne till middag och äppelpaj till efterrätt medan munnarna gick varma när vi försökte prata ikapp oss om allt som hänt och händer i livet. Tusen tack för en underbar kväll!

Idag är dagen oplanerad. Så skönt! Jag ska försöka få städat lite, men vädret ska bli varmt och skönt så vi ska ta oss ut en stund också.
Men först måste jag in och fixa med Försäkringskassan. Tror ni inte jag tog lågprisdagar från Fredrick istället för SGI-dagar? Så klantigt! Nåja, det är bara att ändra :)

Hoppas ni får en fin torsdag!

Kram.
DSC06455 DSC06457 DSC06464

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Frida

  Så söta tjejer ni har! Er yngsta är så lik dig och Elise är väldigt lik din man tycker jag. Men det har ni säkert hört innan. :) är du ifrån Göteborg ursprungligen? Vad jobbar du med när du inte är mammaledig?

  1. goteborgsmamman

   Men du är för go! Tack! Haha, ja – den meningen har vi hört förr – så himla kul att det är så! Håller familjeron i schack här hemma också, hahaha.
   Jag tänkte ha en frågestund i bloggen i helgen – får jag spara dina frågor till den? Ha en fin kväll Frida ❤️ Kram!

Annons