Tänder? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tänder?

Heeej på er!

Ledsen för den kassa uppdateringen här idag, men jag började dagen med tenta i marknadsföring 9-14 och sen begav vi oss ut på en gång för att mata ankorna och sysselsätta barnen lite. Mamma var här under provet och följde med oss till parken när det var klart. Så skönt att ha det gjort! Provet alltså :)

Här hemma har jag precis fått städat undan en helt otroligt stökig lägenhet. Det var saker ö-v-e-r-a-l-l-t och det behövas ett riktigt svep. Jag kan inte riktigt fatta att klockan snart är 17 och att middagen behöver göras iordning. Fredrick är snart hemma, men ska ut och cykla direkt. Jag och tjejerna stannar inne och myser – jag är verkligen så himla trött efter att ha spänt mig inför provet och efter en natt med lite mindre sömn. Julia har varit hängig ett par dagar. Jag skulle gissa på tänder, men brukar de inte få feber då? Hon har fått två av tänderna där nere i mitten och en framtand så den andra kanske är på gång? Äsch, jag vet inte. Hon känns iallafall inte riktigt i stöten.

Här kommer lite bilder från gårdagens besök på IKEA. Vi mötte en härlig gammal arbetskamrat till mig och Fredrick just när vi var på väg ut. Det bästa är att hon flyttar tillbaka till Göteborg redan idag och att vi kommer kunna ses massor :)
Efter IKEA så åkte vi förbi Triumfglass och smaskade i oss glass i solen. Mums!

Nu ska jag koppla av en stund innan det är dags för middag.

Kram.

DSC06410 DSC06409 DSC06408 DSC06406 DSC06405 DSC06400 DSC06396 DSC06394 DSC06393 DSC06395 DSC06389 DSC06388 DSC06387 DSC06384 DSC06382

Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons